Wij staan voor Ons Vinkel

Aanvang peutervoetbal op 30 Januari 2019

13 januari 2019
Bij Kicks 'n Sticks kunnen kinderen van 2 tot 6 jaar komen bewegen en sporten Vanaf 30 januari 2019 starten we wederom met een serie lessen peutervoetbal.

Aanvang peutervoetbal op 30 Januari 2019

Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje en in een veilige gymzaal of buiten op het veld.

De eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig.

De lesprogramma’s, vol met leuke uitdagende oefeningen, sluiten perfect aan op de ontwikkeling van je kind in deze leeftijd.

We maken gebruik van muziek en leuke, uitdagende spelmaterialen. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk de bewegingen en technieken aan die op latere leeftijd belangrijk zijn bij zijn of haar favoriete sport.


Ons lesprogramma

Bij Kicks 'n Sticks leert je kind op een speelse manier goed bewegen. Onze lessen zitten vol spel en plezier en zijn tegelijk zó uitgedacht, dat je kind precies de juiste grondvormen van bewegen en  technieken leert die later van pas komen bij onder andere hockey en voetbal. Daarnaast zal je kind spelenderwijs leren om beter te communiceren en samenwerken. Het kind leert tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen etc etc.


Het lesprogramma is zorgvuldig opgebouwd, zodat we in elke leeftijdscategorie aansluiten bij de ontwikkeling en leefwereld van je kind. Spelenderwijs leren daar draait het om bij Kicks n Sticks. De kinderen ontdekken zonder prestatiedruk hoe leuk het is om samen te bewegen. Bij de verschillende sport- en spelactiviteiten maken we gebruik van kleurrijke en uitdagende materialen en muziek. 

De activiteiten vinden afwisselend plaats op het kunstgrasveldje tegenover de Coop, in de gymzaal van Dorpshuis ’t Zijl of op sportpark De Zwaan bij EVVC.

De lessen staan onder leiding van Ramon Krijnen van de organisatie Kicks ’n Sticks.


Iedereen die interesse heeft om deel te nemen kan zich melden door een mail te sturen naar voetbal@evvc.nl

Ook voor nadere info kun je een mail sturen naar het genoemde mailadres.


We starten op 30 januari a.s. 

Nadere info volgt na inschrijving.


Ouders (vader, moeder, opa of oma ) moeten meedoen !


Heeft u interesse stuur dan een mail met naam en leeftijd van het kind naar:


Frans van Zoggel

voetbal@evvc.nl


Deel dit bericht:


Terug