Wij staan voor Ons Vinkel

Afscheidsbijeenkomst Frans van Zoggel

10 augustus 2021
Mister EVVC is niet meer. Voorgoed uit ons midden, maar nooit uit ons groen-witte hart.

Met pijn in ons hart maakten wij gisteren bekend dat ons bestuurslid Frans van Zoggel (60) op maandag 9 augustus 2021 is overleden. Helaas heeft hij de wedstrijd tegen een slopende ziekte niet kunnen winnen. Nu heeft zijn laatste fluitsignaal geklonken.


Afscheidsbijeenkomst Frans van Zoggel

Woorden schieten voor ons te kort om te omschrijven wat Frans voor onze Vinkelse vereniging betekende. Frans was sinds 1987 bestuurslid van Voetbalvereniging EVVC. Daarbij was hij zo’n 30 jaar onze penningmeester, maar ook Captain van de Sponsorcommissie, Captain van Voetbaltechnische Zaken, verenigingsscheidsrechter, trainer, fervent supporter en niet te vergeten ruim 45 jaar voetballer bij EVVC.


Wij zijn er trots op om jarenlang van dichtbij zijn clubliefde, tomeloze inzet en innemende karakter meegemaakt te mogen hebben.


Op vrijdag 13 augustus 2021 is er een afscheidsbijeenkomst op ons sportpark De Zwaan (Vinkelsestraat 108 A in Vinkel). Samen staan we stil bij het overlijden van Frans en halen we herinneringen op aan zijn leven. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.


De afscheidsdienst start om 11.45 uur. In verband met de verwachte drukte is het al mogelijk om vanaf 11.00 uur het condoleanceboek te tekenen.


Wij vragen u om daar waar mogelijk niet met de auto naar het sportpark te komen.


Voor iedereen die persoonlijk afscheid wil nemen van Frans is daartoe gelegenheid op woensdagavond 11 augustus van 19.00 tot 20.30 uur. Frans is thuis, Vinkelse Slagen 5, 5381 EA in Vinkel.


Deel dit bericht:


Terug