Wij staan voor Ons Vinkel

Algemene ledenvergadering

30 september 2023
ALGEMENE LEDENVERGADERING EVVC EN VOORDRACHT NIEUWE VOORZITTER

Algemene ledenvergadering

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van EVVC vindt plaats op donderdag 16 november in de kantine van sportpark de Zwaan. In de vergadering geeft het bestuur toelichting op actuele zaken, blikt het terug op afgelopen seizoen en kijken we vooruit naar de toekomst. Het bestuur nodigt alle leden van onze vereniging uit om deze vergadering bij te wonen.


Een belangrijk onderdeel van de vergadering is de benoeming van het bestuur. Na een periode van 8 jaar neemt Hans Brouwers afscheid als voorzitter van EVVC. Hans is daarmee jarenlang het gezicht van onze vereniging geweest, bij zowel alle hoogte- als dieptepunten die deze periode heeft gekend. Namens het bestuur bedanken wij Hans voor zijn enorme inzet en het leiderschap binnen onze vereniging. We gaan Hans ongetwijfeld nog veel zien bij EVVC, in zijn rol als vrijwilliger, sponsor en bovenal liefhebber.


Tijdens de ledenvergadering zal het bestuur Cas van Dijk voordragen als nieuw bestuurslid om de functie van voorzitter te gaan vervullen. Afkomstig uit een echte EVVC-familie is Cas al jarenlang betrokken bij onze club. Op dit moment is Cas speler van EVVC 5, captain van de sponsorcommissie en leider van JO19-1. Een echte clubman dus, die bovendien uitstekend past binnen het verjongde EVVC-bestuur. Wij zijn zeer enthousiast over deze keuze en kijken er naar uit Cas binnen het bestuur te verwelkomen.


Bestuur van EVVC


Deel dit bericht:


Terug