Wij staan voor Ons Vinkel

Contractverlenging trainers herenselectie EVVC

9 december 2020
Ondanks dat er weinig of niet gevoetbald of getraind wordt, zit de Technische Commissie van EVVC niet stil. De afgelopen weken hebben we de trainers voor onze herenselectie gesproken en de spelersraad aan het werk gezet. Uit deze communicatie kwam duidelijk naar voren dat er van beide zijden nog voldoende enthousiasme aanwezig is om een verder samenwerking aan te gaan.

Contractverlenging trainers herenselectie EVVC

We zijn dan ook gelukkig om te kunnen mededelen dat we de contracten van alle drie de verantwoordelijke trainers bij de herenselectie hebben kunnen verlengen  met één seizoen.


Antwan van Rijn begint straks aan zijn 3e seizoen bij EVVC. Door de voetballoze corona-periode is het best lastig om keuzes te maken, maar in deze was de verlenging van het contract geen probleem. Er zijn nog voldoende uitdagingen om de samenwerking te verlengen. We staan straks aan het begin van een seizoen waar de nodige aanvullingen vanuit de jeugd worden verwacht. Een mooie taak om dit proces te begeleiden.


Roel van der Heijden gaat straks ook aan zijn 3e seizoen beginnen. Roel een echte EVVC-er, heeft zich na zijn actieve voetbalcarriere, erg goed ontwikkelt als trainer van EVVC 2. We zijn dan ook erg gelukkig met het feit dat Roel naast zijn gezin en drukke werkzaamheden, ook nog tijd vrijmaakt voor EVVC. Ook voor Roel zal er een belangrijke taak liggen om de aanstormende jeugd in te passen en zich verder te laten ontwikkelen.


Trainer Jaap van Schaijk en coach Pim van der Doelen zijn dit seizoen aan de slag gegaan bij EVVC 3. Het derde elftal is aan een fantastisch seizoen bezig. De corona-perikelen komen voor het derde team dan ook niet erg gelegen. Wat dit seizoen precies gaat brengen weet nog niemand. Beide heren zien echter voldoende aanknopingspunten om ook het komende seizoen met EVVC 3 aan de weg te timmeren.  


Naast de genoemde trainers hebben ook alle assistent-trainers, leiders, assistent scheidsrechters, leden medische staf  aangegeven nog graag een jaar door te gaan.


We zijn erg content met deze invulling.


Namens Commissie Voetbal EVVC

Frans van Zoggel


Deel dit bericht:


Terug