Wij staan voor Ons Vinkel

Denk mee over de toekomst van ís-Hertogenbosch

1 november 2019
Wat is jouw droom voor ’s-Hertogenbosch? En hoe maken we die samen waar? Wat zou je anders willen zien en wat moeten we zeker behouden in de toekomst? De gemeente wil in het project ’s-Hertogenbosch Centraal met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in gesprek over deze en andere vragen. 


Denk mee over de toekomst van ís-Hertogenbosch
Onder andere door een aantal weken met een camper langs tal van locaties in de gemeente rijden. Van winkelcentra tot voetbalvelden en van scholen tot allerlei evenementen. De gemeente vraagt er inwoners naar hun dromen, wensen en zorgen voor de toekomst. Zie ook dit filmpje.
 
Ook met ondernemers en maatschappelijke instellingen zullen gesprekken over de toekomst worden gevoerd. En er wordt aan de hand van feiten, cijfers en bekende trends in beeld gebracht hoe ’s-Hertogenbosch ervoor staat en welke ontwikkelingen op ons afkomen.
 
Het levert verschillende bouwstenen op voor een toekomstverhaal voor ’s-Hertogenbosch. Een inspiratiedocument voor het samen werken aan de toekomst van onze stad, wijken en dorpen. Die  toekomst is van ons allemaal, we doen het dus samen.
Blijf op de hoogte via www.shertogenboschcentraal.nl.
 

Deel dit bericht:


Terug