Wij staan voor Ons Vinkel

Erelid Jan Hubers overleden - Afscheidsdienst

24 mei 2022
Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Jan Hubers (80) is overleden. Jan was ruim 62 jaar lid van onze voetbalvereniging.

Erelid Jan Hubers overleden - Afscheidsdienst

Naast actief speler in zijn jonge jaren heeft Jan vele functies binnen onze vereniging bekleed, waaronder leider, grensrechter, jeugdvoorzitter, organisator van evenementen, commissielid Accommodatie en bestuurslid. Als blijk van waardering heeft de ledenvergadering hem in 2010 benoemd tot erelid van EVVC.

Daarnaast mocht Jan bij zijn afscheid als bestuurslid in 2010 de Gouden KNVB-speld in ontvangst nemen en werd hij tijdens de Lintjesregen van 2011 door de burgemeester van Maasdonk gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Ook daarna heeft Jan zich nog jaren ingezet voor het beheer en onderhoud van ons sportpark, de dagelijkse schoonmaak van kleedlokalen en was hij lid van de ‘maandagmorgenploeg’ tot aan het moment dat zijn gezondheid dat niet meer toe liet.
Ook was Jan een trouwe supporter van EVVC 1 en de jeugdteams waarin zijn kleinkinderen spelen.

Jan was een EVVC-er in hart en nieren.


Op zaterdag 28 mei om 14.00 uur is er een afscheidsdienst op de velden van Jan's geliefde Sportpark De Zwaan (Vinkelsestraat 108A Vinkel). Daarna zal zijn gezin, in besloten kring, Jan begeleiden naar het crematorium. 


Wij wensen Fien, Angeliec & Paul, Ed & Ank en de kleinkinderen veel sterkte toe.


Bestuur en leden EVVC


Deel dit bericht:


Terug