Wij staan voor Ons Vinkel

Erelid Koos van der Loop overleden

18 juni 2022
Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Koos van der Loop (82) is overleden. Koos was ruim 72 jaar lid van onze voetbalvereniging.  

Erelid Koos van der Loop overleden

Koos was sinds oprichting in 1949 lid van onze voetbalvereniging. In zijn jonge jaren was hij actief speler en naarmate hij ouder werd heeft hij meerdere functies binnen EVVC vervult. 

 

Samen met zijn vrouw Annie heeft Koos 18 jaar lang (tot in 1992) de kantine van EVVC gerund. Daarnaast was hij bestuurslid, zeer actief lid van de sponsorcommissie en lid van de maandagmorgenploeg, tot zijn gezondheid dat niet meer toeliet. 

 

Bij zijn afscheid als bestuurslid mocht Koos tijdens de ledenvergadering van 2006 de Zilveren KNVB-speld in ontvangst nemen en werd hij door de ledenvergadering van EVVC benoemt tot erelid. Ook was Koos een trouwe supporter van EVVC 1 en de teams waarin zijn kleinkinderen spelen.

 

Wij wensen, Annie, Jack & Marita, Eric & Silvia, Brigitte & Arno en de kleinkinderen veel sterkte toe. 

 

Er is gelegenheid om persoonlijk afscheid van Koos te nemen op dinsdag 21 juni van 19.30 tot 20.15 uur bij Uitvaartcentrum van Lith (Stadsmortuarium), Docfalaan 2 in Oss.
De avondwake is op woensdag 22 juni om 19.00 uur in de Onze Lieve Vrouw van de Rozenkranskerk aan de Lindenlaan in Vinkel.

De crematiedienst zal plaatsvinden op donderdag 23 juni om 12.30 uur in crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1 in Nieuwkuijk.

 

Bestuur en leden EVVC


Deel dit bericht:


Terug