Wij staan voor Ons Vinkel

EVVC JUBILEUMSHIRT 75-JARIG BESTAAN

5 juni 2024
Met trots presenteren we ter ere van het 75-jarig jubileum ons jubileumshirt. Een shirt voor jong en oud, gemaakt door en voor Vinkel in samenwerking met Studio Friet. We zijn super blij met het resultaat: een shirt dat een blijvende herinnering geeft aan deze bijzondere mijlpaal.  

EVVC JUBILEUMSHIRT 75-JARIG BESTAAN

Met trots presenteren we, ter ere van het 75-jarig jubileum, ons jubileumshirt! Een shirt voor jong en oud, gemaakt door en voor Vinkel in samenwerking met Studio Friet. We zijn super blij met het resultaat: een shirt dat een blijvende herinnering geeft aan deze bijzondere mijlpaal.  

 

Bekijken en passen

Het shirt is te zien op het sportpark en vanaf 26 mei is er de mogelijkheid om het shirt te passen. Het jubileumshirt is verkrijgbaar in kinder- en senioren maten. Passen kan op:

 

Donderdag 30 mei: 19:30 - 20:15 uur, in de rust en tot een half uur na de wedstrijd
Vrijdag 31 mei: 19:00 - 20:00 uur
Zaterdag 1 juni: 11:30 - 12:30 uur


Bestellen met jouw naam en rugnummer

Bestel jouw unieke jubileumshirt met naam en rugnummer! De bedrukking van het jubileumshirt is gratis en er is een beperkte oplage beschikbaar.Bestellen is mogelijk t/m donderdag 13 juni. Daarna ontvang je een betaalverzoek per e-mail.

 

De jubileumshirts worden uitgedeeld tijdens het jubileumweekend. Ben je verhinderd? Dan brengen we het jubileumshirt op een geschikt moment naar je toe. 


Voor vragen neem contact op met Pim van der Doelen via 0646542725.

 

 


Deel dit bericht:


Terug