Wij staan voor Ons Vinkel

EVVC vanaf dit seizoen verder met Van Tilburg Sport als kledingsponsor.

23 augustus 2017
Na een jarenlange prettige samenwerking met Jo Spierings Schoenen en Sportmode uit Geffen, gaat E.V.V.C. vanaf dit seizoen een samenwerking aan met Van Tilburg Sport als kledingsponsor. Een van de reden hiervan is dat Jo Spierings Schoenen en Sport aan heeft gegeven om volgend jaar hun bedrijf te beëindigen. In onderstaand bericht wil Van Tilburg sport zich zelf voorstellen aan onze leden.

EVVC vanaf dit seizoen verder met Van Tilburg Sport als kledingsponsor.
Van Tilburg Sport: sportsponsoring van A tot Z
 
Trotse kleding sponsor van voetbalvereniging EVVC.
 
Familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport is met meer dan zeshonderd merken onder één dak de grootste zelfstandige modezaak van Nederland. Met Van Tilburg Sport zijn we bovendien dé partner in sportsponsoring van clubs en verenigingen. 
 
Van Tilburg Sport staat al ruim 25 jaar borg voor kwaliteit, vakmanschap en service. Met sportcollecties van vrijwel alle topmerken bieden we een uitgebreid assortiment kleding en hardware in categorieën als voetbal, hockey, tennis, running, fitness en outdoor. Daarnaast vinden diverse sportverenigingen in ons een deskundige en betrouwbare sponsor. 
 
Betrouwbare clubsponsoring
Zo zijn we al meer dan 25 jaar sportkledingleverancier voor verschillende clubs in de regio en sinds dit jaar trotse kledingsponsor van EVVC. We geven passend advies voor kleding en materialen, verzorgen professioneel drukwerk van logo’s, maken clubkleding in ons eigen atelier gratis op maat, leveren materialen als voetballen en tennisballen en bespannen rackets op locatie. We nemen het werk van sportclubs volledig uit handen en ontzorgen van A tot Z.
 
Van Tilburg Sport is o.a. sponsor van: RKSV Prinses Irene, RKVV Nulandia, Vorstenboscche Boys, vv Heeswijk, MHCH Heesch, HDL Heeswijk Dinther, volleybalvereniging Saturnus en Tornado, handbalvereniging DOS’80, Tv Telro, Tv Set’77, Tv De Broekhoek, Tv De Hoef, Tv De Witte Schare, OLTC De Hartog, TVV’82, Waterpolovereniging Zeester Meerval
 

Deel dit bericht:


Terug