Wij staan voor Ons Vinkel

Familietoernooi

5 april 2023


Familietoernooi

Het toernooi vindt dit jaar plaats op maandag 29 mei, oftewel 2e pinksterdag. Vorig jaar hebben we een leuk en gezellig toernooi gespeeld. We hopen dit jaar weer op veel aanmeldingen! Het zou leuk zijn als we ook families uit de omringende dorpen kunnen treffen bij EVVC.


We hebben sinds een aantal jaren een mannen- en een vrouwenpoule. Iedereen strijdt om de beker, ieder in hun eigen categorie.


Lekker voetballen en daarna een drankje doen, of komen kijken met een drankje, alles is mogelijk! Iedereen is welkom op deze dag. Aan het eind van de dag zullen de winnaars uit beide poules bekend worden gemaakt en wordt er afgesloten met een feestje in de kantine!

 

Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend, dus wil je meedoen aan een leuk toernooi samen met neven, nichten, ooms en/of tantes, schrijf je dan nu samen in! De inschrijvingen zullen op maandag 8 mei sluiten.

  • Deelname aan het familietoernooi kost €20,- per team (daar te betalen).
  • De minimale leeftijd is 16 jaar.
  • Wedstrijden zijn 7x7 op half veld, minimaal 8 personen in een team.

Geef je op via onderstaande mailadressen:

Belangrijk

  • Geef bij je deelname de familienaam op als teamnaam.
  • Indien blijkt dat jouw team toch niet mee kan doen horen wij dit natuurlijk zo snel mogelijk. Vanaf 9 mei beginnen we namelijk het speelschema op te stellen.

 

Programma

De start- en de eindtijd van het toernooi zijn afhankelijk van het aantal ingeschreven teams. Na 9 mei zullen we de definitieve tijden en het wedstrijdregelement bekend maken. Wat vaststaat is dat we in de ochtend beginnen en ergens halverwege de middag de prijsuitreiking hebben. Met aansluitend een leuk feestje in de kantine!

 

Hopelijk doen jullie mee! Tot op 29 mei!

Deel dit bericht:


Terug