Wij staan voor Ons Vinkel

Frans bedankt!!

26 juni 2021
Donderdag 24 juni jl. heeft een groot aantal van onze leden, Frans van Zoggel voor alles bedankt wat hij voor EVVC heeft gedaan en betekend. Frans heeft helaas door ziekte al zijn werkzaamheden binnen EVVC neer moeten leggen.

Frans bedankt!!

Na overleg binnen de organisatie werd besloten om voor Frans een luchtfoto te maken, een corteo naar zijn huis te organiseren en hem iets aan te bieden.


Via verschillende e-mails en groepsapps werden zoveel mogelijk leden benaderd om mee te doen aan dit initiatief.

Uiteindelijk verzamelde zich om 18:30 uur het prachtige aantal van ±300 leden op ons kunstgrasveld. Dit zegt genoeg, over wat Frans voor onze club en haar leden betekend.
Op het kunstgrasveld werd met een drone, foto’s en filmpjes gemaakt van de leden, die samen de woorden EVVC = FRANS hadden gevormd.

Hierna ging de hele groep in een corteo naar het huis van Frans en zijn familie. Dit onder begeleiding van de selectie en onze supportersverenigingen ‘Evelientje’ en de ‘V-Side’.

Voor het huis werd door iedereen een plaats gezocht en werd als eerste voor Frans het clublied van EVVC ten gehore gebracht. Frans is door zijn huidige situatie helaas aan huis gebonden, maar kon vanachter het raam de gebeurtenissen goed volgen. Na het clublied gooide de ‘V-Side’ hun bekende “Come on you boys in green” er in en ook deze werd luidkeels meegezongen.

Hierna zijn enkele afgevaardigden het huis binnen gegaan, om Frans onder begeleiding van de volgende woorden een groen-wit hart aan te bieden.


“Frans,

 

Ja, Frans.
Jij bent EVVC, maar EVVC is ook Frans.
 
Helaas heb je kort geleden al jouw werkzaamheden binnen EVVC neergelegd.

Je was:
Voetballer van het eerste t/m de veteranen

Jeugdtrainer
Scheidsrechter
Penningmeester
Bestuurslid
Lid van talloze commissies

Supporter
En een veel en graag geziene gast bij de derde helften en de vele feestjes.
 
Gisteren ben je door de KNVB gedecoreerd als Lid van Verdienste. De hoogste onderscheiding binnen de KNVB. Wat een eer en meer dan terecht, na meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen EVVC!
 
Wij zijn hier voor jou om je te bedanken voor alles wat je voor EVVC hebt betekend en wat je voor ons als selectie en heel EVVC hebt gedaan.
 
Daarom dit groen-witte hart.
Want Frans, EVVC zit in jouw hart, maar vooral jij bent het hart van EVVC!
 
Frans, bedankt voor alles!”

Na de overhandiging werd voor Frans het nummer ‘You’ll never walk Alone’ ingezet. Alle sjaals en vlaggen gingen omhoog en de groene fakkels zorgden er voor, dat de Vinkelse Slagen voor even van Frans en EVVC waren.

Vervolgens werd middels ‘Fransje bedankt…’, een luid applaus en een zwaai, houdoe gezegd tegen Frans en vertrok de groep weer huiswaarts.


Frans, hopelijk heb je ervan genoten en nogmaals bedankt voor alles wat je voor EVVC hebt gedaan!📹 Bekijk de video:

EVVC=Frans_social from EVVC on Vimeo.

Deel dit bericht:


Terug