Wij staan voor Ons Vinkel

verlenging hoofdsponsorcontract bij E.V.V.C.

1 juli 2016
Van der Donk Sierbestrating en Café Zaal Restaurant Den Driehoek verlengen hoofdsponsorcontract bij E.V.V.C.

verlenging hoofdsponsorcontract bij E.V.V.C.

Voetbalvereniging E.V.V.C. is dankbaar, maar vooral erg trots dat de Vinkelse ondernemingen Van der Donk Sierbestrating en Café Zaal Restaurant Den Driehoek het gezamenlijke hoofdsponsorschap van onze vereniging willen verlengen.

Na al een periode van 10 jaar zullen de namen Van der Donk Sierbestrating en Café Zaal Restaurant Den Driehoek ook de komende 5 jaar weer op de groenwitte tricots van het vlaggenschip van E.V.V.C. prijken.

Sponsoring en sport lijken voor de buitenwereld misschien wel  vanzelfsprekend, maar niets is minder waar. Als geen ander is voetbalvereniging E.V.V.C. bekend met dagelijks te maken keuzes. Van wat willen we nu, naar wat willen we later en wat willen we straks. Keuzes die vaak beïnvloed worden door omgevingsfactoren,  maar die  vaak ook bepaald worden door de eigen beleving en vanuit het eigen hart. De keuze van de Vinkelse ondernemers Van der Donk en Van de Ven om continuïteit te geven aan onze vereniging, wordt wellicht op dezelfde wijze bepaald,  waarbij vaak de gunfactor doorslaggevend is. Maatschappelijke en sociale betrokkenheid is vaak die gunfactor, terwijl zakelijk gezien andere opties misschien meer rendement opleveren. Dit alles begrijpt E.V.V.C. dan ook heel goed. Juist die gunfactor die moet verdiend worden, niet alleen sportief, maar ook met onze sociaal-maatschappelijke functie als voetbalvereniging in een klein dorp.

E.V.V.C. bedankt Van der Donk Sierbestrating en Café Zaal Restaurant Den Driehoek voor hun huidige en toekomstige bijdrage als hoofdsponsors. Onze voetbalvereniging zal er alles aan doen om de namen van onze hoofdsponsors uit te dragen op dezelfde positieve manier als waarop zij dit zelf doen en waar men om bekend staat.

Van der Donk Sierbestrating
Uw specialist in siergrind, bestrating, natuursteen, zand én grind!

Van der Donk levert aan zowel particulieren als bedrijven haar brede assortiment. Bij Van der Donk kunt u terecht voor uw bestrating, grind maar ook voor zand en decoratieve elementen. Tevens verhuurt Van der Donk trilplaten en andere materialen die nodig zijn voor de aanleg van uw tuin, terras of bestrating en neem eens een kijkje opwww.firmavanderdonk.nl. Van der  Donk Sierbestrating is gevestigd aan de Brugstraat 70 te Vinkel, 073-5321270.

Café Zaal Restaurant Den Driehoek
Den Driehoek staat voor eten, drinken, feesten en beleven.

In een prachtige accommodatie wordt u ontvangen door de familie van de Ven om op geheel eigen Bourgondische wijze vermaakt te worden. Voor een smakelijk diner, een spetterend feest of gewoon een biertje op het terras kunt u genieten van dit veelzijdige horecabedrijf. De gastronomische kwaliteiten aangevuld met de Vinkelse gastvrijheid geven Den Driehoek een mooie bekendheid in de regio. Wilt u eens 'voorproeven' bezoek eenswww.dendriehoek.nl. Om direct deze Vinkelse gastvrijheid te ervaren bent u welkom bij Café Zaal Restaurant Den Driehoek, Brugstraat 34, 073-5321862.

Foto's: Henk van Esch Fotografie


Deel dit bericht:


Terug