Wij staan voor Ons Vinkel

In gesprek met onze clubheld

10 november 2016
"Alles voor ons clubje"

In gesprek met onze clubheld

Het valt niet mee om op zaterdag een rustig momentje te pakken met Henriëtte. De taart die ze zojuist heeft ontvangen, wordt eerst driftig gedeeld met iedereen die in ‘haar’ hokje komt voor een welgemeende felicitatie. “Al die aandacht is leuk, maar die kinderen moeten wel op tijd hun drinken hebben.”

Het is Henriëtte ten voeten uit. “Ik doe alles voor ons clubje. Met heel veel plezier overigens. Het weekend staat bij ons in het teken van EVVC. Mijn zonen voetballen in het eerste, mijn man begeleidt het eerste en ik ben hier op zaterdag en zondag. Wij zijn allemaal besmet met het EVVC-virus. En dat voelt heel goed.”

Natuurlijk ben ik supertrots met de titel van EVVC-clubheld. Ik vind het vooral heel leuk dat alle mensen op mij hebben gestemd, ik krijg vele leuke berichtjes en felicitaties. Zonder de steun van alle mensen kan ik dit ook niet allemaal doen. Maar een held? Welnee, ik doe gewoon wat ik leuk vind. Als het maar Groen-Wit is dan pak ik het aan. Het is hier altijd gezellig. Daar doe je het voor. Een praatje, een geintje en soms een troostend woordje. Mijn grootste beloning zijn al die blije gezichten die ik hier in het weekend op het veld zie. Samen zijn wij de echte helden van de club. En nu allemaal stemmen, dan winnen we samen ook nog eens een mooi bedrag voor ons clubje!”

Tekst: Marc Janssen

Foto Henriëtte: Petra van der Donk


Deel dit bericht:


Terug