Wij staan voor Ons Vinkel

In Memoriam Cor van Ewijk

8 december 2019
Vrijdagochtend bereikte ons het droevige bericht dat op donderdag 5 december 2019 Cor van Ewijk (71) is overleden.

In Memoriam Cor van Ewijk

Cor was de afgelopen 8 jaar achter de schermen een zeer actieve EVVC-er. Als niet-voetballer was Cor vaker op het voetbalveld dan menig fanatiek voetballer. Vrijwel dagelijks was hij voor onze vereniging aan het werk op het sportpark, tot het moment dat het echt niet meer kon door zijn ziekzijn.


Hieronder hebben wij een passage weergegeven uit een interview met Cor in de zomer van 2018.
Hierin vertelde Cor zelf over zijn werkzaamheden achter de schermen bij EVVC.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Een jaar of zeven geleden, ik was net met pensioen toen Jan Hubers mij tijdens de carnaval vroeg voor de maandagmorgenploeg. Ik heb er even over nagedacht en hoewel ik niets met voetballen of EVVC had, besloot ik ja te zeggen. Zo kon ik weer wat nieuwe mensen leren kennen en ik had natuurlijk de tijd. Het beviel me direct goed. We hebben een leuke club. Veel lachen en natuurlijk ook stevig aan de slag.”


Cor is een echte niet-voetballer. “Ik geef er niks om, maar ik ben vaker op het voetbalveld dan menig fanatiek voetballer. Ondertussen zijn we namelijk met de ‘vaste kern’ elke werkdag op het voetbalveld te vinden. Er is zoveel te doen. Onlangs hebben we geholpen bij de aanleg van een nieuwe waterleiding, hebben we hekwerk gemaakt aan de achterzijde en nu gaan we aan de slag met het schoonmaken van het dak van de overkapping en de tribune. En in het weekend dan blijf ik lekker thuis. Op zondagochtend ga ik schieten bij de Gilde en de rest geniet ik van mijn vrije tijd. Maar wel maandagochtend even in de krant kijken wat EVVC heeft gedaan. Anders kan ik niet meepraten!”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Cor, bedankt voor alles wat je voor onze club hebt betekend. We gaan je missen.

Wij wensen Marietje, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte om dit zware verlies te kunnen dragen.


Bestuur en leden E.V.V.C.


Deel dit bericht:


Terug