Wij staan voor Ons Vinkel

In memoriam - Jo van de Ven

28 juli 2020
Op 25 juli 2020 bereikte ons het trieste bericht dat de heer Jo van de Ven (77) is overleden. In het Vinkelse vaak beter bekend als Jo van Péêre. Als speler, bestuurder, trainer was hij heel betrokken met onze vereniging. De geestelijke vader van ons clubblad, wat nu beter bekend staat als dorpsblad de ECHO.

In memoriam - Jo van de Ven

Jo vd Ven was sinds 1974 lid van voetbalvereniging EVVC. Tot midden jaren tachtig bestuurslid geweest van onze club. Als initiatiefnemer en oprichter van het damesvoetbal EVV,C stond Jo aan de basis van onze succesvolle meisjes- en damesvoetbal. Niet alleen organisatorisch verdient hij de credits maar ook zijn jarenlange trainerschap bij de EVVC-dameselftallen heeft Jo ook sportief successen behaald.


Later als supporter van zijn kinderen en kleinkinderen maar ook als toeschouwer van ons 1ste elftal, hebben we hem vaak mogen ontmoeten op ons sportpark. Waarbij we met plezier terugdenken aan zijn duidelijke meningen over de dagelijkse dingen van het leven. Vaak werden ze met zijn typische gevatte uitspraken kracht bijgezet.


Na een kortstondig ziekbed, 5 maanden na het overlijden van zijn geliefde vrouw Joke, verliest EVVC een clubman van weleer.


Niets is voorgoed voorbij als de fijne herinnering blijft.


Jo bedankt voor alles wat je voor EVVC hebt betekent.


Wij wensen je kinderen, Ilse en Perry, hun partners en je kleinkinderen veel sterkte om dit zware verlies te kunnen dragen.


Jo van de Ven


Deel dit bericht:


Terug