Wij staan voor Ons Vinkel

In Memoriam Toon van der Doelen

10 april 2018
De scheids heeft afgefloten…
Maandagmiddag 9 april bereikte ons het droevige bericht dat Toon van der Doelen (62) is overleden. 


In Memoriam Toon van der Doelen

Helaas heeft hij de wedstrijd tegen een slopende ziekte niet kunnen winnen.
Toon was jarenlang lid van onze voetbalvereniging. Als roemruchte keeper van onze selectie, maar ook als trainer van onze dameselftallen heeft hij veel betekend voor ons club. Na zijn actieve voetbalcarrière hebben we Toon vooral leren kennen als scheidsrechter. Zijn typerende ambitie heeft hem doen fluiten in de top van het amateurvoetbal. Zijn kennis en adviezen deelde hij graag binnen onze vereniging, om zo aankomende clubscheidsrechters te begeleiden in hun ontwikkeling.

Naast actief lid was Toon bovenal ook supporter van EVVC. Zo wilde hij tot op het laatst nog de verrichtingen van EVVC op zondag weten. Onze jeugdactiviteitencommissie mocht elk jaar een beroep op hem doen om de tenten voor het jeugdkamp op te zetten. Bijzonder was zijn warme belangstelling voor zijn kinderen, maar bovenal ook zijn kleinkinderen op het voetbalveld. Net als hun vader en opa hebben ook zij een groen-wit hart.


Ondanks de slopende ziekte heb je nog tot diep in de 2e verlenging gestreden om de wedstrijd te winnen, maar helaas was deze tegenstander te groot.
De scheids heeft afgefloten…

Toon, fijn dat we je gekend hebben, bedankt voor alles wat je voor onze club hebt betekend.

Wij wensen Ria, je kinderen Silvia, Rudy en Rob, hun partners en je kleinkinderen veel sterkte om dit zware verlies te kunnen dragen.


Bestuur en leden EVVC Vinkel


Deel dit bericht:


Terug