Wij staan voor Ons Vinkel

Interview: Cor van Ewijk

13 juli 2018
‘Altijd op het voetbalveld behalve in het weekend’

Interview: Cor van Ewijk

Cor van Ewijk is sinds een jaar of zeven een van de trouwe leden van de ‘maandagochtendploeg’. Een groep handige, hardwerkende mannen die zorgen dat onze accommodatie er pico bello bij ligt. We bellen met Cor om te ontdekken wat hem drijft.

 

“Een jaar of zeven geleden, ik was net met pensioen vroeg Jan Hubers mij tijdens de carnaval voor de maandagochtendploeg. Ik heb er even over nagedacht en hoewel ik niets met voetballen of EVVC had, besloot ik ja te zeggen. Zo kon ik weer wat nieuwe mensen leren kennen en ik had natuurlijk de tijd. Het beviel me direct goed. We hebben een leuke club. Veel lachen en natuurlijk ook stevig aan de slag.”


Cor is een echte niet-voetballer. “Ik geef er niks om, maar ik ben vaker op het voetbalveld dan menig fanatiek voetballer. Ondertussen zijn we namelijk met de ‘vaste kern’ elke werkdag op het voetbalveld te vinden. Er is zoveel te doen. Onlangs hebben we geholpen bij de aanleg van een nieuwe waterleiding, hebben we hekwerk gemaakt aan de achterzijde en nu gaan we aan de slag met het schoonmaken van het dak van de overkapping en de tribune. En in het weekend dan blijf ik lekker thuis. Op zondagochtend ga ik schieten bij de Gilde en de rest geniet ik van mijn vrije tijd. Maar wel maandagochtend even in de krant kijken wat EVVC heeft gedaan. Anders kan ik niet meepraten!”


Deel dit bericht:


Terug