Wij staan voor Ons Vinkel

MO17-1: De cupfighters!

8 augustus 2017
MO17-1: De cupfighters!

MO17-1: De cupfighters!

Nadat we met ons superteam vorig seizoen na de kwartfinales zijn gestrand hebben we onze doelstellingen maar ’n bietje bijgeschaafd. Dit seizoen wilden we bij de laatste 4 zien te eindigen. In de poulefase werden we gelijk eerste, dus konden we meteen door naar onze buren: Nulandia. Da’s natuurlijk altijd ’n eitje en deze wedstrijd wonnen we dan ook dik en zeer verdiend! In de 3de ronde troffen we Schijndel, ook die wedstrijd wonnen we met speels gemak. Na deze ronde kregen we wat meer tegenstand van Festilent. Deze wedstrijd wonnen we na ’n nagelbijtend einde toch verdiend met 1-2, dus waren we geplaatst voor de kwartfinales. Daar was Margriet onze tegenstander en daar hadden we nog een appeltje mee te schillen. In de competitie hadden we namelijk een slippertje tegen hun gemaakt, maarja de meeste hadden de avond van te voren wel een superavond gehad. Voor de bekerwedstrijd tegen Margriet werden we alvast van te voren klaargestoomd via Whatsapp door de leiding om revanche te nemen. Mede door deze goeie peptalk hebben we deze wedstrijd over de streep kunnen trekken in ons voordeel. Door deze winst mochten we weer op bezoek bij onze vrienden uit Cuijk (die we nog goed kenden uit onze competitie)… Altijd gezellig… De wedstrijd was nog niet begonnen of ze waren alweer bezig. Ze waren namelijk niet bereid om op een dag te spelen die voor beide teams goed uitkwam. Na veel bellen en mailen gingen we dan toch met een gehavend team, maar ook met zeer goede reservespeelsters richting Cuijk. Cuijk had er werkelijk alles aan gedaan om ons uit ons ritme te halen; het kunstgrasveld was niet gesproeid met de hitte en we kregen onze zo ‘geliefde’ scheidsrechter. Toch kwamen we al snel op een 0-1 voorsprong, maar Cuijk maakte voor de rust onze voorsprong al ongedaan. Het 2de doelpunt van Cuijk werd onterecht toegekend… Tja, niks aan te doen… Het laatste kwartier gingen we alles of niets spelen. In de laatste paar minuten scoorden we onze 2de treffer wat betekende dat we gelijk penalty’s moesten gaan nemen. Uiteindelijk namen wij de penalty’s net iets beter, dus gingen we als terechte winnaar door naar DE FINALE! En dat hebben we natuurlijk vur unne goeie gevierd

De finale werd gespeeld op neutraal terrein in Schijndel tegen SJVV uit Deurne. Voor deze wedstrijd hebben we nog een aantal keer getraind om topfit te zijn voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar. De leiding heeft ervoor gezorgd dat het één groot feest zou worden door een feestbus, veul volluk en nog veel meer voor ons te regelen. Zondag 11 juni was het dan eindelijk zover! Om 13.15 uur moest iedereen die met de bus meeging klaarstaan bij Den Driehoek, want stipt om 13.30 uur zou de bus vertrekken. De bus zat op de heenweg al keivol, maar voor de terugreis hadden we nog wel een plekje over voor de beker. Helaas ging de beker richting Deurne, want we verloren de wedstrijd met duidelijke cijfers. Van onze kant was het dan ook een hele matige wedstrijd ondanks het vele publiek wat ons toch heel veel steun bood. Het feestje na de wedstrijd werd er gelukkig niet minder om! We hebben een kei skônne avond gehad!
Namens ons team iedereen bedankt voor ’t prachtige seizoen. Volgend seizoen gaan we voor de dubbel en daar hebben we jullie support weer bij nodig! 
Geschreven door Janne van de Ven (aanvoerster Superteam MO17-1)
 
De uitslagen:
POULEFASE
EVVC-HVCH: 4-4
SES-EVVC: 0-3
EVVC-WEC: 14-0
2E RONDE
NULANDIA-EVVC: 1-5
3E RONDE
EVVC-SCHIJNDEL: 6-1
1/8 FINALE
FESTILENT-EVVC: 1-2
1/4 FINALE
EVVC-MARGRIET: 1-0
1/2 FINALE
CUIJK-EVVC: 2-2* (winst na strafschoppen)
FINALE
EVVC-SJVV: 0-4
 

Deel dit bericht:


Terug