Wij staan voor Ons Vinkel

Mooi nieuws uit de Sponsorhoek:

3 december 2018
Nieuwe tenues voor een aantal elftallen!
Het nieuwe seizoen is alweer even bezig. Her en der zijn er al de nodige punten bijeengesprokkeld door onze teams. Maar de goede kijkers langs de lijn hebben vast gezien, dat er een aantal teams in het nieuw zijn gestoken.


Wij stellen ze graag aan u voor.


Het tweede van EVVC speelt dit jaar met Van Tilburg op de borst. De grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. (drie vestigingen en een webshop en meer dan 600 merken) is al jaren pakketsponsor bij onze vereniging.

Maar ze doen meer: vorig jaar staken ons tweede in nieuwe trainingspakken en ze zijn leverancier van alle kleding.

Familiebedrijf Van Tilburg voelt zich goed thuis in Vinkel en dat vinden wij Mooi van Van Tilburg!Het vijfde speelt dit seizoen in nieuwe shirts van Gebr. Van de Ven: Vinkelse bouwers en trouwe supporters van EVVC. Het is een echt familiebedrijf: op een gemoedelijke manier leveren ze al jaren topkwaliteit op het vlak van bouwkunde, civiele techniek en in de aanleg van sportvelden. Wij danken de gebroeders Van de Ven voor hun steun aan onze vereniging.
Het achtste elftal kreeg nieuwe shirts van Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. Onze Geffense vrienden hebben zich de afgelopen vijftig ontwikkeld tot een succesvol full-service familiebedrijf, dat jaarlijks veel woningen, keukens en badkamers realiseert. Mooi dat zo’n grote naam uit de bouwwereld prijkt op de shirts van het meest ervaren team van onze club. Van Wanrooij wederom bedankt!
Onze dames twee ‘shinen’ dit jaar op het voetbalveld in nieuwe shirts van Ronnie Ruijs. Het tegelzetbedrijf van A tot Z is een trouwe partner van Vinkel. De experts in exclusief tegelwerk blinken uit in tegelwerk voor zowel de zakelijke als particuliere klant in heel het land. Wij zijn dan ook weer enorm blij dat deze vakman zijn naam aan onze club wil verbinden.


Oplettende kijkers bij onze jeugd hebben een nieuwe naam gezien als shirtsponsor jo-13. Een nieuwe naam, maar een bekende en zeer trouwe sponsor: Staalbouw Van Grinsven. Ze zijn gefuseerd met Enco en hun nieuwe naam – Enco-Van Grinsven – staat dit jaar op de shirts. Het ‘nieuwe’ bedrijf is gespecialiseerd in onder meer: lasersnijden, constructie, laswerkzaamheden. EVVC is blij dat ook deze nieuwe, oude sponsor ons trouw blijft.


EVVC Sponsorcommissie bedankt alle sponsors voor de mooie tenues. Wilt u zelf ook als een bijdrage leveren aan onze club? Neem dan contact op met de sponsorcommissie. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden; stuur een mail aan: sponsoring@evvc.nlDeel dit bericht:


Terug