Wij staan voor Ons Vinkel

Nieuwe tenuesponsors voor de jeugd van EVVC

16 juli 2018
Afgelopen seizoen hebben we gedurende het seizoen drie sponsors bereid gevonden onze jeugdteams in nieuwe tenues te steken

Nieuwe tenuesponsors voor de jeugd van EVVC

Thuis in het Nieuws – Bovenop het nieuws, stralend op shirts van JO11-2

Wij zijn er bijna zeker van dat heel veel Vinkelnaren Thuis in het Nieuws als startpagina op hun computer hebben. Snel even checken wat er regionaal aan de hand is. De familie van Nuland is altijd en overal aanwezig om elk gebeurtenis, evenement vast te leggen in woord en beeld. Op internet en in de brievenbus ben je met Thuis in het Nieuws altijd op de hoogte.

 
 

 

Steenbergen Graszoden – Groene Vingers en een Groen-wit hart

Graszoden Steenbergen is een goede bekende van EVVC; Leon en Irma zijn graag geziene gasten op ons sportpark. Thuis aan de Vinkelsestraat bouwen ze stevig door aan hun graszodenkwekerij. Steenbergen is in 35 jaar uitgegroeid tot 

dé specialist op het gebied van kweken, onderhouden en aanleggen van graszoden. Halverwege het seizoen verrasten Leon en Irma de meiden van MO13 met een mooi nieuw tenue.

 

Danny’s Eeterij – de smaak van Succes

De derde sponsor die dit seizoen een jeugdteam van nieuwe tenues voorzag is Danny’s Eeterij.

De Tapaskoning van Vinkel geniet inmiddels bekendheid in de hele regio. De jongens van JO15-2 hebben dit seizoen een groot aantal heerlijke wedstrijden gespeeld en daarmee direct laten zien waar onze trouwe sponsor voor staat! Voor wie Danny’s Eeterij nog niet kent, bel snel dan kun je wellicht nog deze zomer één van de zeer populaire tafeltjes bemachtigen.


 

Wij willen de nieuwe shirtsponsors - samen met alle andere sponsors - van harte danken voor hun bijdrage. Wij hopen nog vele jaren van jullie steun te mogen genieten.


Deel dit bericht:


Terug