Wij staan voor Ons Vinkel

Nieuwe voorzitter EVVC

19 november 2023


Nieuwe voorzitter EVVC

Na een periode van 8 jaar heeft Hans Brouwers op donderdagavond 16-11 in de Algemene Ledenvergadering afscheid genomen als voorzitter van EVVC. Onder zijn leiding heeft de vereniging onder meer mooie stappen gemaakt in de verduurzaming van het sportpark (zonnepanelen en led-verlichting) en de aanleg van een kunstgrasveld. De club staat er sportief en financieel goed voor en we staan aan de vooravond van een mooi jubileumjaar, EVVC 75 jaar.


Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het bestuur Cas van Dijk (27) voordragen als nieuw bestuurslid om de functie van voorzitter te gaan vervullen.
Afkomstig uit een echte EVVC-familie is Cas al jarenlang betrokken bij onze club.


Op dit moment is Cas speler van EVVC 5, captain van de sponsorcommissie en leider van JO19-1. Een echte clubman dus, die bovendien uitstekend past binnen het verjongde EVVC-bestuur.


Aan de zijlijn blijft Hans Brouwers nog via enkele projecten betrokken bij de vereniging. Daarnaast is hij actief als walking footballer, grensrechter van EVVC JO19-1 en is Brouwers Groenprojecten een gewaardeerd sponsor van de vereniging.


Deel dit bericht:


Terug