Wij staan voor Ons Vinkel

Vol energie naar 2023

24 januari 2023
Beste EVVC(st)ers en vrienden van de club,   Vol energie naar 2023  

Vol energie naar 2023

Elke keer als ik op ons sportpark kom, overvalt mij een gevoel van trots als ik zoveel vrijwilligers bezig zie om onze vereniging een bestaan te geven. Dit kan zijn als trainer, leider, kantinemedewerker of als vrijwilliger die altijd op de achtergrond bezig is, zoals de ledenadministratie, de planners, de maandagmorgenploeg en ook zij die zorgen dat elke week de kleedkamers, kantine en de toiletten worden schoongemaakt. Natuurlijk zijn we een voetbalclub en mogen we onze spelers en speelsters in deze niet vergeten, zonder hen is er geen voetbal.


Zo rond de feestdagen is het een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en natuurlijk vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Als terugblik hebben we dit jaar het feestelijke afscheid van Ans en Herman kunnen vieren. Het jeugdkamp, familietoernooi en de Maasdonkcup konden weer onder normale omstandigheden doorgang vinden. Sportief was het dit jaar een karig jaar. Met de degradaties van onze 1ste en 2de elftal viel er weinig te vieren. Een lichtpunt is zeker het kampioenschap van EVVC MO15, EVVC 5 en de nacompetitie finale van onze Dames1 in Heerlen.


Dat we weer volop konden voetballen en verenigen heeft onze club veel goeds gedaan, de saamhorigheid, de betrokkenheid en de trots die men liet zien om EVVC (st)er te zijn. Graag wil ik speciaal onze dank uitspreken richting Gijs Langens voor zijn jarenlange inzet als wedstrijdsecretaris op de zondagochtenden.


Afgelopen jaar hebben we afscheid moeten nemen van ons erelid Koos vd Loop (82). Koos was ruim 72 jaar lid van onze vereniging en heeft samen met zijn vrouw Annie 18 jaar de kantine gerund. Helaas is Annie onlangs ons ook ontvallen. Voor Koos gold een Leven Lang EVVC.


Bij het vooruit kijken naar het nieuwe jaar komt natuurlijk al gauw het woord energie voorbij. Er gaat geen dag voorbij dat dit woord genoemd wordt en natuurlijk zijn we bij EVVC hier ook mee bezig. We kijken naar verduurzaming, kostenbesparende mogelijkheden en subsidies. Maar EVVC geeft ook energie. Vol energie om een mooie sociale krachtige vereniging te zijn. Een thuiskomen voor voetballers, toeschouwers en iedereen die zich hier thuis voelt.


De energie zien we ook terug bij de jonge peuters en kleuters van onze vereniging die op elke maandag en woensdagen hun trainingen doen. Energie van de kinderen van het COA die hier hun zinnen wat kunnen verzetten door op woensdag te komen sporten. Energie van onze senioren-voetballers die het voetbalspel op een lager tempo doen met het walking-voetbal. Energie van onze pupillen en junioren als zij op zaterdagen hun voetbalskills aan hun ouders kunnen laten zien. Maar ook de energie bruist bij onze dames en heren seniorenelftallen. We weten onze sportieve ambities weer te belonen met mooie plaatsen op de ranglijsten.


De energie stroomt door de vereniging en daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn. Laat 2023 een mooie voorloper worden voor ons jubileumjaar 2024 als EVVC 75 jaar jong is.


Namens het voltallige bestuur van EVVC wens ik u allen een gelukkig, gezond en een sportief 2023 toe.


Hans Brouwers, voorzitter


Deel dit bericht:


Terug