Wij staan voor Ons Vinkel

Nieuws van de sponsorcommissie

15 oktober 2019
De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie een gedaantewisseling ondergaan. Vertrouwde gezichten als Mark van der Lee, Albert van de Ven en Nicolaas Ploegmakers namen afscheid en zijn vervangen door Joost van de Wijgert, Sanne van der Donk, Falko van der Rijt, Hans Brouwers en Marc Janssen. Ook ad-interim commissielid Elrieke is gestart met het afbouwen van haar activiteiten, met als doel eind van het jaar ook uit te stappen.

Nieuws van de sponsorcommissie

Sponsorborden kunstgrasveld

De ‘nieuwe’ commissie heeft direct een mooie uitdaging. Het nieuwe kunstgrasveld wordt volledig voorzien van een groene boarding waarop iedereen zijn eigen, persoonlijke reclame-uiting, logo, liefdesverklaring of wat dan ook mag plaatsen. Voor slechts 75 euro per jaar heb je al 1,5 meter tot je beschikking. Hieronder hebben we het voor je uitgelegd.


Sponsorborden kunstgrasveld


Ook een nieuwe klok tussen veld 2 en 3

Maar er is meer nieuws te melden over ons sportpark. Vaste bezoekers en spelers van EVVC hebben het al gezien: een klok tussen veld 2 en 3. Dit mooie digitale uurwerk is geschonken door Vakantiepark Dierenbos. Wij bedanken Libéma voor deze fijne gift en als we jullie een tip voor de komende vakantie mogen geven…Daarnaast hebben we een aantal nieuwe sponsors mogen verwelkomen.

Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs. Ook landelijke spelers weten EVVC inmiddels te waarderen en sluiten zich graag aan bij ons. Trots zijn we dan ook op deze landelijke actieve verzekeringsmaatschappij: Zicht. Een mooie organisatie die hopelijk zichtbaar voordeel heeft van deze sponsorovereenkomst. 


Met Sanidrome Van Lieshout halen we een complete installateur in huis. Al meer dan 33 jaar, is dit van oorsprong Loosbroekse bedrijf, hét adres voor badkamers, keukens, wand- en vloertegels, natuursteen en CV-installaties. Tegenwoordig bedienen ze vele klanten vanuit een prachtige locatie in Veghel.


Peters Aanhangwagens uit Heesch. Is al vele jaren de specialist in nieuwe of gebruikte aanhangwagens of paardentrailers. Een gezellig familiebedrijf waar kwaliteit en service voorop staan. Een mooie naam die wij graag aanhaken bij EVVC.


De Toren Eten en Drinken uit Dinther.  'Het Gelukkigste Eetcafé van Nederland!' is vanaf nu ook Zilver Sponsor van onze club. In het mooie pand in Dinther ben je dagelijks welkom voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Een smakelijke toevoeging aan ons lijstje relaties.


Allen hartelijk welkom bij onze club!Deel dit bericht:


Terug