Wij staan voor Ons Vinkel

Onze held: HenriŽtte de Kinderen

29 oktober 2016
De afgelopen dagen hebben jullie gestemd op jullie EVVC clubheld.
Met maar liefst 67% van de stemmen is er een duidelijke winnares uit de bus gekomen, Henriëtte de Kinderen!
Hieronder meer over Henriëtte..


Onze held: HenriŽtte de Kinderen

Onze held: Henriëtte de Kinderen


Iedereen die op sportpark De Zwaan komt, is Henriëtte wel eens tegen gekomen. Een klein vrouwtje met een groot groen-wit hart. Altijd aan het sjouwen met lege bekers of volle tassen. Altijd in de weer, altijd gezellig en altijd voor Vinkel. Nu al meer dan 16 jaar staat bijna elk weekend in het teken van Groen-Wit.


Het begon al in de vorige eeuw. Ze was leider van een F-team van één van haar zoons. Ze was altijd betrokken en fanatiek. Het bleef niet ongemerkt. Ze werd al snel gevraagd in het jeugdbestuur als wedstrijdsecretaris. In die rol maakt ze wedstrijdschema’s voor alle teams, regelt de rijbeurten van de ouders, verdeelt de kleedkamers en zorgt voor de scheidsrechters. Op zaterdag is ze de spin in het web. Ze verwelkomt alle EVVC-ers - van jong tot oud - ontvangt tegenstanders, zorgt voor kopje koffie en begeleidt de scheidsrechters. In de rust is er voor iedereen ranja, thee of koffie en na de wedstrijd een compliment of wat opbeurende woorden.


Elke week zorgt ze dat er een nieuwe pupil is, die op zondag de show steelt voorafgaand aan een wedstrijd van het eerste herenteam. Aan het einde van het seizoen maakt ze alle kleren, tassen en ballen weer op orde. Eerst altijd met Jo van Wanrooij en nu met Arno en Henny.


Je ziet Henriëtte altijd bij EVVC en altijd straalt het plezier er vanaf. Of je haar nu ziet op zaterdag aan de slag met de jeugd of op zondag langs de lijn bij haar zonen in het eerste. Henriëtte bedankt voor alles wat je doet en hopelijk blijft doen. Namens de hele club proficiat met deze mooie titel: JE BENT ONZE HELD!


We komen snel met meer info over de Club Held Campagne!


Deel dit bericht:


Terug