Wij staan voor Ons Vinkel

Pand 16 nieuwe sponsor voetbaltassen EVVC 7

15 december 2018
Pand 16 nieuwe sponsor voetbaltassen EVVC 7

Pand 16 nieuwe sponsor voetbaltassen EVVC 7

EVVC is blij dat Pand 16 hun naam aan EVVC heeft verbonden. Pand 16 is hét adres voor de nieuwste collecties wand- en vloertegels en PVC-vloeren. In hun showroom in Rosmalen, op industrieterrein Kruisstraat, hebben zij meer dan 200 m² aan vloervlakken van keramische tegels en PVC-vloeren liggen. Van houtlook-tegels en houtlook-PVC tot XXL tegels met afmetingen van 120x120. Bovendien heeft Pand 16 een aantal prachtige badkameropstellingen met daarin bijvoorbeeld prachtige marmerlook of cortenstaal tegels.


Pand 16 is een jong en dynamisch bedrijf, gerund door Jochem van Creij en Harry van den Berg. Behalve het leveren van tegels en PVC-vloeren kan Pand 16  samen met u  een compleet concept aanbieden voor het leggen van uw gewenste vloer of betegelen van uw badkamer. Bent u op zoek naar vloeren voor uw nieuwbouwwoning of naar een betrouwbare partij die uw bestaande vloer of badkamer renoveert, dan is Pand 16 het beste adres. Hun belangrijkste doel is om klanten een goed gevoel te geven bij hun keuzes en te zorgen voor de beste service. Verder hebben zij de nieuwste collecties op voorraad, geven zij monsters gratis mee en hebben zij, ook niet geheel onbelangrijk, een goed bakkie koffie.


Dus gaat u verbouwen of uw nieuwbouwwoning inrichten: Neem eens de afslag Kruisstraat en kom langs of check hun website www.pand16.nl. Uiteraard zijn zij ook te volgen via Instagram of Facebook.


EVVC bedankt Pand 16 voor hun sponsoring en wenst Pand 16 goede zaken.


sponsorcommissie EVVC


Deel dit bericht:


Terug