Wij staan voor Ons Vinkel

Pietentraining

20 november 2022
Op maandagavond 14 november kwamen er zomaar 4 pieten langs op het sportpark van EVVC om n leuke training te geven. Sommige kinderen hadden zich zelfs als een echte voetbalpiet verkleed!

Pietentraining

De pieten startten de training met een heuse pieten warming-up onder begeleiding van pietenmuziek.


Daarna gingen de teams een circuittraining doen waarbij de pieten bij de teams aansloten om te kijken of ze ook nog wat voetbalmoves hadden. Maar dat viel toch wat tegen, ze werden gewoon weggetikt door onze jongens en meiden. De één speelde ze door de benen, de ander ging er met een schijnbeweging voorbij. Kortom alle trucs die afgelopen weken geleerd zijn door de selectiespelers werden vanavond toegepast.


Ook Pim en Joris van EVVC 1 kwamen langs om nog wat extra tips en tricks te geven zodat we later een brede selectie aan talent hebben.


We eindigden de training met penalty’s schieten. De pieten in de goal en schieten maar! Zelfs met 4 pieten in de goal vonden onze Vinkelse talenten gewoon het net. Dus ik denk dat de pieten eerst wat keeperstrainingen gaan volgen voordat ze volgend jaar weer terugkomen!


Alle kinderen gingen met een heerlijke chocoladeletter naar huis. En de pieten? Die dropen af. Ze zijn toch beter in pepernoten bakken!


Kortom het was een zeer geslaagde avond!


📷 Bekijk alle foto's van de Pietentraining op onze Facebook pagina. 


Deel dit bericht:


Terug