Wij staan voor Ons Vinkel

ReŁnie

22 juni 2024

EVVC Reünie: Onthulling jubileumboek en huldiging van jubilarissen


ReŁnie

Op zondagmiddag 30 juni vanaf 15.00 uur vindt de reünie van onze voetbalvereniging EVVC plaats.Tijdens deze speciale middag wordt het jubileumboek onthuld ter ere van het 75-jarige bestaan van de club. Het boek dat de rijke geschiedenis en verhalen beschrijft van de voetbalclub zal gepresenteerd worden aan de bezoekers.


De reünie biedt leden en oud-leden de mogelijkheid om herinneringen op te halen en te genieten van een feestelijke middag die rond 20:00 ten einde komt. Verder worden de jubilarissen in het zonnetje gezet.


Leden ontvangen in de week na het jubileum het boek thuis, per huisadres waar een lid woonachtig is wordt 1 boek bezorgd. Bestaat het huishouden uit meerdere leden die interesse hebben in het 176 pagina’s tellende boek? Wij bieden de mogelijkheid om boek(en) bij te kopen voor €12,50 per stuk. Ook voor andere geïnteresseerden is er een mogelijkheid een boek te bestellen.


Wil je zeker zijn van een boek? Bestel jou jubileumboek alvast via de volgende link: https://forms.gle/6B3kcvrHP82BfGTr6


Nog niet aangemeld voor de reünie? Doe dit dan zo snel mogelijk via onderstaande link. De entree bedraagt € 10,- per persoon (dit is inclusief consumpties), graag cash te betalen bij binnenkomst.


Klik hier om je aan te melden voor de Reünie! 
Deel dit bericht:


Terug