Wij staan voor Ons Vinkel

Spelregelbewijs

16 maart 2017
Vanaf 1 Juni 2014 heeft de KNVB het spelregelbewijs voor de 2e jaars  JO17 ingevoerd.

Spelregelbewijs
   
 
Elk jaar moeten deze spelers ( jongens en meiden) het spelregelbewijs voor het eind van het seizoen halen, is dit niet het geval dan mogen zij bij aanvang van het nieuwe seizoen GEEN wedstrijden spelen!
Medio oktober hebben deze spelers een persoonlijke activatiecode ontvangen via de mail. De spelers moeten er zelf voor zorgen dat ze dit spelregelbewijs voor het eind van het seizoen gehaald hebben. 
 
Charolotte van Lokven, Dirk van Wanrooij, Noa Schimmel ,Jan van Bergen, Stijn van de Ven, Dylan van de Ven, Remvo Verbij, Bijs van de Ven, Luuke van der Leest, Maud van den Braak, Sanne van den Braak, Femke Dielissen, Floor van Dijk, Liene van den Hanenberg, Carlijn van der Rijt, Lotte Smits, Bibi Steenbergen, Veerle van de Ven, Janne van de Ven , Pleun Leeijen Pien van der Lee ,Simone Bissels,Celine Vos, Marc van Wanrooij, Rafaella Vos ,Francesco Vos, Sven van Lokven ,Julius Govers en Laure van de Ven hebben het spelregelbewijs al behaald,
we willen hen van harte feliciteren!
 
De overige spelers moeten nog even aan de bak, we wensen deze spelers veel succes en adviseren om hiermee zo snel mogelijk mee te beginnen of af te ronden.
Heb je geen mail ontvangen of heb je vragen dan kun je contact opnemen via infojeugd@evvc.nl
 
Commissie Voetbal
 

Deel dit bericht:


Terug