Wij staan voor Ons Vinkel

Sponsors in de Spotlight

29 januari 2020
Wij zijn onze sponsoren dankbaar en daarom zetten wij de komende weken onze sponsoren in het zonnetje. De week onze Goud, Superster en Hoofdsponsors in de ‘Spotlight’. 

Sponsors in de Spotlight

Goudsponsor - Autobedrijf Vinkel

Antwan en Saskia Jaegers sponsoren onze club al vele jaren. Trouwe sponsors, trouwe volgers van onze club. Binnen Vinkel hebben ze de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd als garagehouders. Bij Autobedrijf Vinkel bent u - naast de aankoop van een nieuwe auto of jonge occasion - aan het juiste adres voor het onderhoud, reparatie, keuring of schadeherstel van uw huidige auto. Vriendelijk, servicegericht en professioneel; zijn voor ons de beste woorden om deze trouwe sponsor te omschrijven.
Superster sponsor - Brouwers Groenprojecten

Hans Brouwers is niet alleen supporter en voorzitter van EVVC hij is ook eigenaar van Brouwers Groenprojecten. Het bedrijf is specialist in duurzame buiteninrichting. Brouwers Groenprojecten biedt een compleet pakket: van advies tot ontwikkeling en uitvoering. Het gedreven team legt tuinen, terreinen, spelterreinen aan en ontwikkelt landschappen en gebieden voor opdrachtgevers in heel Nederland en België. Buitengewoon Natuurlijk dat we Brouwers Groenprojecten als sponsor hebben.


 

Hoofdsponsor - Den Driehoek 

Zaal, restaurant, cafetaria Den Driehoek is al jaren hoofdsponsor van onze club. Als EVVC zijn wij trots dat dit prachtige familiebedrijf zo betrokken is bij ons. Een van de visitekaartjes van ons dorp. Gekend om de prachtige feesten, gezellige kroeg, heerlijke friettent en natuurlijk een bijzonder smakelijk restaurant. Kwaliteit op elk vlak overgoten met persoonlijke aandacht, vriendelijke bediening en gastvrijheid. Kortom, voor een gegarandeerd, gezellig avondje uit stapt u Den Driehoek binnen.

Deel dit bericht:


Terug