Wij staan voor Ons Vinkel

Sponsors in de Spotlight #2

14 februari 2020
Wij zijn onze sponsoren dankbaar en daarom zetten wij de komende weken onze sponsoren in het zonnetje. De komende weken zetten we onze Goud, Superster en Hoofdsponsors in ‘Spotlight’. 

Sponsors in de Spotlight #2

Hoofdsponsor Van der Donk Sierbestrating

Hoofdsponsor Van der Donk Sierbestrating is dé specialist in sierbestrating voor uw tuin!


Onze hoofdsponsor is een trouwe EVVC-supporter met een groen-wit hart.


Wie Vinkel in rijdt vanaf de brugstraat ziet zeker de showtuin van Van der Donk. Hier kunt u alle materialen zelf vergelijken, vasthouden en de kleuren in het echt zien. Van doodgewone klinkers tot exclusieve tegels Van der Donk heeft alles in huis.


Op zoek naar een mooie bestrating? Bezoek onze hoofdsponsor eens en laat je verrassen.Superstersponsor Van Schijndel Bouwgroep

Al drie generaties lang staat Van Schijndel Bouwgroep voor vakmanschap, inzet en de discipline om continu te verbeteren. De kernactiviteiten zijn bouw, ontwikkeling, beleggen en beheren. Daarnaast hebben ze onder meer een timmerfabriek waar ze prefab-elementen produceren. Een modern bedrijf dat met 125 mensen stevig aan de weg timmert en daarbij ook onze club niet vergeet.

Superstersponsor Jumbo Van der Sangen.

Hallo sponsor, hallo Jumbo Van der Sangen


Een mooi naam op ons sponsorlijstje: Jumbo Van der Sangen. Een bekende ondernemer die elke dag gaat voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Ga eens naar Geffen en ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al de lekkere, verse en gezonde producten.Superstersponsor Vakantiepark Dierenbos

Wij genieten buitengewoon van onze sponsor Vakantiepark Dierenbos.


Vakantiepark Dierenbos staat voor een vakantie vol plezier! Luxe vakantiehuizen of gezellig kamperen op de grote kampeerplekken. Je geniet ervan de rustige omgeving, duik in de zwembaden, boerderijdieren en nog zoveel meer in dit écht Brabants vakantiepark.


Onze tip voor de vakantie? Die kun je wel raden.


Deel dit bericht:


Terug