Wij staan voor Ons Vinkel

SPONSORS IN DE SPOTLIGHT #3

26 maart 2020
Wij zijn onze sponsoren dankbaar en daarom zetten wij de komende weken onze sponsoren in het zonnetje. De komende weken zetten we onze Goud, Superster en Hoofdsponsors in ‘Spotlight’. 

SPONSORS IN DE SPOTLIGHT #3

Supportersvereniging Evelientje

Een club is zo goed als zijn….supporters. EVVC mag zich gelukkig prijzen met Evelientje. Met meer dan 160 leden ondersteunen ze EVVC op een goede en enthousiaste manier.  Mocht uw interesse gewekt zijn in supportersvereniging Evelientje en draagt u E.V.V.C. een warm hart toe? Laat het ons weten.


https://www.evvc.nl/evelientjeOOvB Adviseurs en Accountants

OOvB adviseurs en accountants zijn voor veel ondernemers dé betrouwbare partner op het vlak van financiën, fiscale vraagstukken en recht.


Samen met de ondernemers werken ze dagelijks aan topprestaties. OOvB presteert dankzij een team van ervaren specialisten en gemotiveerde talenten. Specialisten met oog voor de ondernemer en onze voetbalclub.


Wij danken OOvB voor de betrokkenheid bij EVVC.
Gebr Vd Ven

Een bekende en betrouwbare naam in Vinkel, bij EVVC en ver over onze lansgrenzen: Gebr Vd Ven.


Een hecht familiebedrijf dat zich richt opbouwkunde, civiele techniek en de aanleg van sportvelden. Bij Gebr Vd Ven draait het om kwaliteit, persoonlijkheid en plezier in het werk. Vele tevreden klanten bevestigen deze woorden graag.


En ook EVVC onderstreept de woorden. Bedankt Gebr. Vd Ven!

Deel dit bericht:


Terug