Wij staan voor Ons Vinkel

Topscorer van EVVC

14 december 2021
TOPSCORER – Het afwezige publiek mist deze weken het ene na het andere spektakelstuk op de Vinkelse velden. Ook bij de laatste competitieronde voor de winterstop was er weer genoeg te beleven. Hopelijk kunnen de competities in januari onder betere omstandigheden worden hervat. 

Topscorer van EVVC

EVVC 6 staat al heel het seizoen garant voor spektakel en zelfs het eerste gelijkspel van dit seizoen is niet saai: 5-5. De dit seizoen nog als keeper van EVVC 1 begonnen Tijn van den Hanenberg nam de ploeg daarbij op de schouder met een hattrick. Dirk van Wanrooij zorgde voor de andere twee doelpunten.


EVVC VR2 heeft ook duidelijk niet te lijden onder de afwezigheid van publiek: de laatste 3 wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Bij de 5-1 overwinning op HVCH VR2 scoorde Mery Steenbergen tweemaal. 


Ook EVVC 7 sloot de eerste seizoenshelft winnend af, mede dankzij twee doelpunten van spits Bart van de Wijgert. Ten slotte was ook Stijn van de Ven goed voor twee doelpunten bij EVVC 8. Het achtste wist dit seizoen nog niet te winnen, maar kwam met weer een doelpuntrijk gelijkspel (4-4) toch dichtbij.


De stand in het topscorersklassement is als volgt: Deel dit bericht:


Terug