Wij staan voor Ons Vinkel

Peuter concept Kicks 地 Sticks & EVVC

9 maart 2018
Voetbalclub EVVC gaat in samenwerking met Kicks 'n Sticks en de Sportalliantie Rosmalen, Nuland Vinkel starten met peutervoetbal voor kinderen tot 4 jaar.
Er komen 5 gratis proeflessen voor de kinderen van 2-4 jaar
 
Wat houd het in:
 


Peuter concept Kicks 地 Sticks & EVVC
Bij Kicks 'n Sticks kunnen kinderen van 2 tot 6 jaar wèl komen bewegen en sporten. Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje en in een veilige gymzaal en later ook buiten op het veld.
De eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig.
De lesprogramma’s, vol met leuke uitdagende oefeningen, sluiten perfect aan op de ontwikkeling van je kind in deze leeftijd.
We maken gebruik van muziek en leuke, uitdagende spelmaterialen. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk de bewegingen en technieken aan die op latere leeftijd belangrijk zijn bij zijn of haar favoriete sport.
 
Ons lesprogramma
Bij Kicks 'n Sticks leert je kind op een speelse manier goed bewegen. Onze lessen zitten vol spel en plezier en zijn tegelijk zó uitgedacht, dat je kind precies de juiste grondvormen van bewegen en  technieken leert die later van pas komen bij onder andere hockey en voetbal. Daarnaast zal je kind spelenderwijs leren om beter te communiceren en samenwerken. Het kind leert tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen etc etc.
 
Het lesprogramma is zorgvuldig opgebouwd, zodat we in elke leeftijdscategorie aansluiten bij de ontwikkeling en leefwereld van je kind. Spelenderwijs leren daar draait het om bij Kicks n Sticks. De kinderen ontdekken zonder prestatiedruk hoe leuk het is om samen te bewegen. Bij de verschillende sport- en spelactiviteiten maken we gebruik van kleurrijke en uitdagende materialen en muziek. De lessen vinden plaats in de veilige, overzichtelijke omgeving van de gymzaal. De ondergrond is hier ideaal om de juiste motorische vaardigheden aan te leren.
 

We hebben genoeg aanmeldingen om te starten met “peutervoetbal” in Vinkel.

Het peutervoetbal is in feite kinderen van 2 t/m 4 of 5 jaar op een gestructureerde manier kennis laten maken met sport en spel.

Dit gebeurt in samenwerking met Kicks ’n Sticks en de Sportalliantie Rosmalen.

 

We starten de proeflessen op woensdag 14 maart a.s.  in de sportzaal van Dorpshuis ’t Zijl te Vinkel.

Daarna hebben we nog 4 weken op woensdag lessen in deze zaal. Zie bijgaande flyer voor de data.

We willen om 11.00 uur starten. De lessen duren maximaal tot 11.45 uur 
 
Ouders (vader, moeder, opa of oma ) moeten meedoen !
 
Heeft u interesse mail dan naam en leeftijd kind naar:
 
Frans van Zoggel
voetbal@evvc.nl
 
Tot in de zaal.
 

Deel dit bericht:


Terug