Verslag JO-11-1 - NLC

EVVC JO-11 1 VERSUS NLC'03

Op deze koude maar zonnige herfstdag moest het gaan gebeuren nl najaarskampioen worden.
De veters gestrikt ,de koppies strak en met een flinke supporters schare trapten de spelers af.
Het spel golfde flink op en neer met kansen aan beide kanten. Na een minuut of 4 was het raak; Tijn scoorde na een strakke voorzet 1-0.
NLC gaf zich nog niet gewonnen en het duurde nog 10 minuten voordat vanuit een hoekschop de 2-0 op het bord stond. Toen was de beer los!
3-0 Frans, Tije maakte er nog ff  4-0 en 5-0, voor de rust en intussen werd de polonaise al ingezet langs de lijn.

2de helft met drie verse spelers liet EVVC even zien wat de bedoeling was. In rap tempo werd de score verder uitgebouwd. Tije 3x, Timo 2x en Kai 1x, stond de teller op 11-0 met daarbij een schitterde kop doelpunt van Timo vanuit een goed geplaatste hoekschop. Vinkel ging van het gas af en NLC mocht 2x scoren, waarbij Tijs nog even een paar knappe reddingen had!
Timo knalde voor de verandering er nog maar eentje in, waarbij de eindstand op 12-2 stond!

De scheids floot af, waarbij onder luid applaus " de kampioenen" gehuldigd werden. Compleet met Rookbommetjes en mascotte van de " Ultra V side". Supportersvereniging Evelientje kwam ook het veld op om onze jongens te feliciteren!
Daarvoor dank namens het hele team.
Snel werden de door de ouders geregelde shirt aangetrokken en de medailles uitgereikt om het geheel afgemaken.
Het was nog lang onrustig op het sportpark.....