Wij staan voor Ons Vinkel

Vier EVVC-ers Koninklijk Onderscheiden en in het zonnetje gezet met een Walk-through felicitatie!

26 april 2021
Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd om dit jaar maar liefst vier EVVC-ers te decoreren als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Vanmorgen in alle vroegte zijn zij verrast met een bezoekje van burgemeester Mikkers van ’s-Hertogenbosch. Daarbij kregen zij te horen dat hun jarenlange bijzondere inzet voor onze vereniging wordt beloond met een Koninklijke Onderscheiding.


Vier EVVC-ers Koninklijk Onderscheiden en in het zonnetje gezet met een Walk-through felicitatie!

Wij feliciteren:


Jo van Dijk
Herman van den Hanenberg
Ans van den Hanenberg
Henriëtte de Kinderen

 

Als vereniging zijn we heel blij en trots dat onze voordracht van deze EVVC-ers voor een Lintje is gehonoreerd. Alle vier hebben ze een hele lange staat van dienst en zonder hen zou onze voetbalvereniging er waarschijnlijk heel anders uit zien.

Dit jaar gaat de uitreiking van de Lintjes vanwege corona op een andere manier dan gebruikelijk. Het daadwerkelijk uitreiken van het Lintje vindt namelijk pas plaats op woensdag 28 april 2021.


Wij willen iedereen de gelegenheid geven om Henriëtte, Ans & Herman en Jo te komen feliciteren met deze bijzondere onderscheiding. Vanwege corona kan dat helaas niet op de manier die ze verdienen. Toch willen wij hen op een coronaproof manier in het zonnetje zetten. Op die manier laten we deze bijzondere dag niet onopgemerkt voorbijgaan.


Op woensdagmiddag 28 april tussen 16.00 en 19.00 uur organiseren we een Walk Thru felicitatiemoment. Te voet of met de fiets kun je Ans & Herman, Jo en Henriëtte persoonlijk komen feliciteren. Voor Jo is dat thuis aan de Bieze, voor Henriëtte is dat thuis aan de Brugstraat en voor Ans & Herman is dat op ons sportpark.


Daarbij houden we ons aan de basisregels rond corona om elkaar en zeker onze decorandi zo goed mogelijk te beschermen. Wij zorgen voor een kleine versnapering en een drankje om te proosten. Het is uitdrukkelijk NIET de bedoeling dat we massaal bij iemand "blijven hangen". Dit kan en mag niet de bedoeling zijn vanwege de geldende coronamaatregelen. Wij roepen iedereen op om zo veel mogelijk de auto thuis te laten, kom alsjeblieft te voet of met de fiets.


Wij hopen dat jullie massaal gehoor geven aan deze oproep en laat zien dat Henriëtte, Jo en Ans & Herman super gewaardeerd worden voor hun jarenlange inzet voor EVVC.

Bestuur Voetbalvereniging EVVC


Deel dit bericht:


Terug