Wij staan voor Ons Vinkel

Woordje van de voorzitter

1 april 2020
Aan onze leden, vrijwilligers, sponsors en alle anderen die EVVC Vinkel een warm hart toedragen.

Woordje van de voorzitter

Wat ooit een raar griepje in een ver land leek te zijn, heeft er inmiddels voor gezorgd dat de wereld in Nederland en in Vinkel er heel anders uitziet. Met de maatregelen die de overheid heeft genomen heeft de KNVB het besluit genomen alle voetbalcompetities voor junioren en senioren te beëindigen. Dit betekent dat we naar alle waarschijnlijkheid, alle andere activiteiten tot aan de zomervakantie in en rond Sportpark De Zwaan moeten afzeggen.

Hoe vervelend ook, wij steunen deze maatregelen volledig. De gezondheid en het welzijn van iedereen staat voor ons bovenaan. Als we door deze stillegging van onze club een bijdrage kunnen leveren aan het verslaan van het virus, dan doen we dat uit volle overtuiging!

Dat gezegd hebbende, is het triest en jammer voor onze leden dat er nu niet getraind en gevoetbald kan worden. Hetzelfde geldt voor onze sponsoren; ook hun verwachtingen aan het begin van het seizoen kunnen we nu niet verder invullen. Dat voelt niet goed, maar tegelijkertijd kunnen we er niets aan doen.

Het is voor iedereen een lastige periode. Ook voor EVVC. De sport ligt stil. Inkomsten vallen weg; kosten lopen door. Ik weet zeker dat we dit gaan overwinnen en een mooie toekomst wacht, maar doe ook een beroep op iedereen met een groen-wit hart. Jouw steun hebben we hard nodig. 


Nu, om deze moeilijke tijd door te komen, maar ook straks als we gezamenlijk, enthousiast weer de handen uit de mouwen kunnen steken en onze vereniging blijven ondersteunen, op weg naar het volgende seizoen! Want dat komt er… en dan zijn wij klaar om door te gaan waar we nu noodgedwongen hebben moeten stoppen: met het beste, het sportiefste en het gezelligste van EVVC #onzevereniging.

In de tussentijd gaan onze gedachten en steun uit naar mensen die door Corona hard getroffen zijn. Die wellicht ziek zijn of een dierbare zijn verloren. We leven mee! Evenzeer met mensen en bedrijven die het door de maatregelen financieel moeilijk hebben. We hopen voor alles en iedereen dat de situatie binnen afzienbare tijd weer ‘back to normal’ is en we ons weer ouderwets druk kunnen maken over of het nou wel of niet uit buitenspel was.

Ik zie er naar uit! En nog veel meer naar het ontmoeten van jullie allemaal op ons sportpark. 

Tot die tijd: blijf gezond!

Hans Brouwers

Voorzitter


Deel dit bericht:


Terug