Wij staan voor Ons Vinkel

Een Vrijdag vol Voetbal

11 mei 2018
Een Vrijdag vol Voetbal


Beste leden en ouders,


We vallen maar met de deur in huis: het voetbalkamp gaat dit jaar niet door. We vinden het heel jammer maar we kunnen helaas niet anders. Op Hemelvaartsdag heeft de KNVB een volledig inhaalprogramma (vanwege de vele afgelastingen de laatste maanden) ingepland waardoor de velden bezet zijn en wij maar een klein gedeelte van het sportpark kunnen gebruiken. Het is daardoor niet mogelijk een goed en veilig programma aan te bieden.


Uiteraard hebben we gekeken naar andere weekenden, maar ook hier stuiten we op teveel problemen. Omdat we willen voorkomen dat we komende jaren tegen dezelfde problemen aanlopen, gaan we op zoek naar een andere locatie zodat we ons kamp door kunnen laten gaan. Schrijf dus maar alvast in je agenda: 29 – 30 – 31 mei 2019 voetbalkamp!


Wat nu?

Velen hebben zich al ingeschreven en verheugen zich al op een paar leuke, maar zware dagen. We hebben dus gezocht naar een alternatief en presenteren:


Een Vrijdag Vol Voetbal op vrijdag 11 mei.


Een dag vol voetbalfun. We verzamelen om 8.30 uur op het voetbalveld, maken de teams bekend en gaan dan de hele dag voetballen. Op het programma staan: zeepvoetbal, toernooi, voetbalspelletjes en ’s avonds een geweldig FIFA-event.

Voor eten en drinken zorgen wij. De Vrijdag Vol Voetbal is om 23.30 uur afgelopen. Jij hoeft alleen voetbalspullen (2 setjes), handdoek en trainingspak mee te nemen.


Doe je mee?

Schrijf je dan in voor 15 april.

Je kunt een briefje met je naam plus € 10,- inleveren bij de leden van de activiteitencommissie.

Laat je ook weten of je ouders mee willen helpen?


Ik heb me ingeschreven en al betaald voor het voetbalkamp

Natuurlijk krijg je het inschrijfgeld terug. De activiteitencommissie is zaterdag 14 april van

10.00 – 12.00 uur op het voetbalveld aanwezig. Je kunt dan het inschrijfgeld ophalen en je direct inschrijven voor de nieuwe activiteit.  


Wil je meer weten of meedenken over een goed plan voor volgend jaar dan kun je natuurlijk altijd één van de leden van de activiteitencommissie aanspreken.


Groet,

Activiteitencommissie

Erik van der Lee, Theo Leeyen, Paskal van den Braak,  Annette van Krieken, Adriënne Ploegmakers

Marc Janssen, Anne-Marie van den Elzen, Edwin van Schijndel en Irma Kappen


inschrijven via onderstaande link


Vrijdag_Vol_Voetbal_11-05-2018.pdf


Deel dit bericht:


Terug