Wij staan voor Ons Vinkel

Voetbalkamp 2019

29 mei 2019
Voetbalkamp 2019

Inschrijfbrief_kamp_2019.docxBeste jeugdleden, leiders en trainers van E.V.V.C.,


We gaan weer op voetbalkamp! Dit jaar is het voetbalkamp op 29, 30 en 31 mei 2019.


Natuurlijk verblijven we op ons eigen sportpark “de Zwaan”.

Het is de bedoeling dat alle kinderen blijven overnachten, voor de leiding is het ook mogelijk om te blijven slapen. Wel willen we weten wie er van de leiding ’s nachts blijft en wie er naar huis gaan, dit i.v.m. de organisatie van veiligheid, voldoende leiding voor de nacht en huur van de tenten. Alle kinderen slapen in tenten!!!!

 

De kosten bedragen € 25.00 per persoon.


Om het een en ander goed voor te kunnen bereiden willen wij alvast weten wie er mee gaan. Ook van de leiders en trainers willen we dit weten.(Leiders en trainers hoeven niets te betalen.)


Vul de volgende blz. in en lever deze samen met € 25,00 p.p. bij de activiteitencommissie in.

(Graag persoonlijk afgeven en niet in de brievenbus stoppen, zodat we zeker weten dat je betaald hebt.)

 

Uiterste inleverdatum is 3 maart 2019

 

Tijdens het kamp is alcohol niet toegestaan.

 

Zijn er kinderen die mee op kamp gaan en geblesseerd zijn, geef dit dan aan ons door zodat we er rekening mee kunnen houden. We zetten je dan in een groepje met een speler extra zodat je makkelijker kunt wisselen als dat nodig is. Want; als we iets niet weten dan kunnen we daar ook geen rekening mee houden. Bij vragen bel ons dan even!

 

Zijn er misschien ouders die de eerste en/of tweede nacht met ons mee wakker willen blijven of als we te weinig leiding hebben ons op de één of andere manier kunnen helpen tijdens het kamp? Ook zijn we nog op zoek naar vaders of moeders die in de tent mee willen blijven slapen. We willen dat er t/m groep 7 minimaal 1 ouder in de tent aanwezig is. Voor de groepen 6 en 7 willen we een moeder bij de meisjes en een vader bij de jongens. Met name bij de meisjes teams komen we vaak moeders tekort. Indien je wilt helpen; vul dit dan in op de volgende blz. Als we je hulp nodig hebben krijg je altijd bericht. Leiders en trainers krijgen de voorkeur.Inschrijfbrief_kamp_2019.pdf


Deel dit bericht:


Terug