Wij staan voor Ons Vinkel

Wedstrijdzaken App

Met de nieuwe KNVB Wedstrijdzaken app leg je het digitale wedstrijdformulier vast. Geen gedoe meer met de plastic spelerspassen, nooit meer in rij bij de computer, maar zelf het formulier invullen. En... de fysieke spelerspassen komen volledig te vervallen. Alles wordt vanaf nu verwerkt in de app Wedstrijdzaken. Kortom, veel sneller en vooral veel gemakkelijker.


De app Wedstrijdzaken is beschikbaar voor:

  • scheidsrechters
  • aanvoerders/spelers
  • wedstrijdsecretarissen
  • leiders en trainers

Hoe je vanuit jouw rol binnen de vereniging gebruik kunt maken van de app staat beschreven op de pagina Wat kan ik vanuit mijn functie met de KNVB-wedstrijdzaken-app?

 

Zodra je van start met de app wilt, dien je deze allereerst te downloaden op je telefoon. Je kunt de app vinden in de Appstore en Playstore door daar te zoeken op KNVB Wedstrijdzaken. Nadat je de app hebt gedownload, kun je starten met je registratie, waarna je vervolgens kunt inloggen. Dit hoeft uiteraard maar 1 keer te gebeuren. Zodra je bent geregistreerd en hebt ingelogd, hoef je dit niet iedere keer bij gebruik van de app te doen. Meer uitleg over registratie en inloggen vind je hier.

De volgende stap is het koppelen aan een persoon. Dit houdt in dan dat de app wil herkennen wie jij als gebruiker bent. Ook hiervoor hebben we een pagina voor je klaar staan.

Goed gedaan! Je hebt nu alle eenmalige stappen genomen om daadwerkelijk met de KNVB Wedstrijdzaken app te kunnen werken. Verdere uitleg over de app vind je hieronder.


Leiders en spelers let op: ben je ook spelend lid van E.V.V.C./ de KNVB? De profielfoto in de voetbal.nl app is ook de spelerspasfoto in de Wedstrijdzaken app! Dit is door de KNVB zo gekoppeld. Zorg dus dat je goed herkenbaar op de foto staat, anders kan de scheidsrechter bepalen dat je niet mag spelen! Leiders willen jullie je teamleden hier ook goed op wijzen?


Voor de uitleg van de app hebben we verschillende pagina's voor je klaar staan. Die vind je onder bij de KNVB Wedstrijdzaken app in het Support Center. Ook is er op de website van de KNVB allerlei handige informatie te vinden. Voor verenigingen heeft de KNVB overigens ook veel informatie geplaatst op KNVB ASSIST. Voor scheidsrechters staat alle nodige informatie op SCHEIDSRECHTERS ASSIST


Registreer je in de app met het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat in de ledenadministratie van E.V.V.C. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Wil je met een ander e-mailadres inloggen? Neem dan even contact op met ons (post@evvc.nl) en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.


Op onderstaande webpagina van de KNVB staat alle info die je nodig hebt voor het gebruik van het mobiele digitale wedstrijdformulier nog eens op een rij.

Bekijk daarop ook de instructievideo's:


http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ondersteuning


Terug naar bovenliggende pagina

Naar de Voetbal.nl App