Wij staan voor Ons Vinkel

70 jaar EVVC

11 juni 2019
70-jarig bestaan EVVC: een geslaagd feest!

70 jaar EVVC

Zaterdag 8 juni vierde EVVC het 70-jarig jubileum. Nadat in de ochtend de kantine werd omgebouwd tot een – windbestendige – feestzaal met podium beet de jeugd ’s middags de spits af met een playback-karaokeshow. ’s Avonds was er een feestavond voor de leden. 


Playback-karaokeshow

Verschillende jeugdteams lieten op het podium zien over meer kwaliteiten te beschikken dan alleen voetballen. Dansen, zingen, playbacken het ging velen goed af. Naarmate de middag vorderde waren ze zelfs niet meer van het podium af te slaan. De jury wees uiteindelijk Jim van de Ven en David Tamerius met hun Andre Hazes act als winnaar aan op de voet gevolgd door de dames van MO17. 


Feestavond: Jubilarissen, scorebord
’s Avonds tijdens een drukbezochte feestavond werden maar liefst drie leden gehuldigd die al 70 jaar lid zijn. Daarnaast werden nog eens drie personen in het zonnetje gezet vanwege hun 50- en 60-jarig jubileum. 


Jan van den Braak (80), Jo van Dijk (79) en Koos van der Loop (79) zijn al sinds de oprichting van de club lid. Daarnaast werden Jan Hubers, 60 jaar lid, en Joop van den Braak en Bert van der Doelen die 50 jaar lid zijn, in het zonnetje gezet.


De jubilarissen onthulden een nieuw scorebord voor op het hoofdveld, waaraan Supportersvereniging Evelientje voor de helft van de kosten heeft bijgedragen. Na de ‘plechtigheden’ gaat het feest ‘los’ en genieten de leden van perfect verzorgde feestavond in de kantine. 


Deel dit bericht:


Terug