Wij staan voor Ons Vinkel

AANMELDING NIEUWE (JEUGD)LEDEN EVVC

4 april 2021
Op dit moment kan er nog steeds niet gevoetbald worden. Door de huidige coronamaatregelen is sporten in groepsverband en het spelen van wedstrijden beperkt of niet toegestaan. We kunnen ons voorstellen dat er erg veel zin bestaat om binnenkort het voetballen weer op te pakken, of er mee te starten.

Voetbalvereniging E.V.V.C. staat te popelen om de deuren weer te openen. We zullen blij zijn om onze leden weer te kunnen begroeten en deze de mogelijkheid te bieden om weer te kunnen sporten. Daarnaast is het prettig om de sociale contacten binnenkort weer op te kunnen pakken.

In verband met de groei van ons dorp vonden wij het nodig om de aanmeldprocedure bij Voetbalvereniging EVVC nog eens op een rijtje te zetten.


AANMELDING  NIEUWE (JEUGD)LEDEN EVVC

Bij onze jeugdafdeling willen we graag nieuwe leden verwelkomen. Dit kan in allerlei leeftijdscategorieën, dit geldt voor zowel jongens als voor meisjes. Bij de aanmelding van nieuwe jeugdleden kan eventueel gestart worden met een drietal (proef)trainingen. Als je het leuk vind bij EVVC en definitief lid wilt worden, dan ontvang je een inschrijfformulier om je lidmaatschap definitief te maken. Daarna wordt je ook aangemeld bij de KNVB. Als deze registratie voltooid is bij de KNVB, dan kun je vanaf 6 jaar ook deelnemen aan wedstrijden in competitieverband tegen clubs uit de regio. 


Naast de genoemde wedstrijden vinden er wekelijks trainingen plaats. Op deze trainingen worden de technische en tactische kneepjes van het voetbalspel stap voor stap bijgebracht. Uiteraard staat bij ons spelplezier en samenwerking, zoals dat bij een teamsport hoort, hoog in het vaandel.


De allerkleinsten vanaf 6 jaar trainen op woensdag van 18.00 – 19.00 uur. De andere leeftijdscategorieën van maandag t/m donderdag op verschillende tijden.


Aanmeldingen voor de jeugdafdeling kunnen worden doorgegeven bij Daniëlle vd Braak, Commissie Voetbal (infojeugd@evvc.nl)


Ben je al wat ouder, (18 jaar of ouder) dan ben je uiteraard ook van harte welkom bij EVVC. Je wordt dan ingedeeld bij een seniorenteam en speelt je competitiewedstrijden op zondag. Ook voor deze “oudere” jeugd is er de mogelijkheid om te voetballen door zowel mannen als vrouwen. Voor elk niveau hebben we wel mogelijkheden. Ook hier is, afhankelijk van het niveau, de mogelijkheid om wekelijks één of twee trainingen te volgen.


Voor aanmelding voor de seniorenafdeling graag melden bij Elrieke Broeksteeg (secretaris) via post@evvc.nl.


Naast de reguliere competities bij KNVB beschikt Voetbalvereniging EVVC ook over de mogelijkheid om voor de allerkleinsten (vanaf 2 t/m 5 jaar) activiteiten te organiseren, het zogenaamde peuter- en kleutervoetbal.


Bovendien kunnen we nog de mogelijkheid om deel te nemen aan “Walking Football” aanbieden. Dit wordt georganiseerd voor de voetballers, die de afmetingen van het veld te groot gaan vinden, maar toch nog actief bezig willen blijven.


Voor aanmeldingen voor peuters-/ kleuters en “Walking Football” kun je een mail sturen naar voetbal@evvc.nl


Onze voetbalvereniging bestaat uit ruim 500 leden. Om de zaken draaiende te houden, kunnen we op allerlei gebied hulp gebruiken. Voor personen, die niet in de gelegenheid zijn om zelf te voetballen, of gewoon een helpende hand willen bieden en op zoek zijn naar een dosis sportiviteit en gezelligheid kunnen zich ook aanmelden via post@evvc.nl of voetbal@evvc.nl. Er zijn diverse mogelijkheden binnen de vereniging om je nuttig te maken. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot een juiste invulling voor beide partijen.


Mogelijk ben je toch nog op zoek naar nadere info. Ook hiervoor kun je een mailtje sturen naar beide hiervoor genoemde mailadressen. Vermeld je telefoonnummer, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Namens Commissie Voetbal EVVC

Frans van Zoggel


Deel dit bericht:


Terug