Wij staan voor Ons Vinkel

Geslaagde sponsordag

18 mei 2016
woensdag 18 mei 2016 - EVVC heeft op Tweede Pinksterdag 16 mei 2016 weer de jaarlijkse activiteit georganiseerd voor haar pakket- en shirtsponsors.


Geslaagde sponsordag


Deze activiteit werd voorheen altijd op een avond in de winterstop georganiseerd. Onze sponsorcommissie wilde een andere invulling van deze activiteit en had daarom gekozen voor deze middag.

Nadat al deze sponsoren een week eerder al werden verrast met een bosje bloemen als dank voor hun steun, werden ze op Tweede Pinksterdag om 12.00 uur ontvangen op het sportpark.

Nadat de Sponsorcommissie iedereen had ontvangen kon de middag beginnen. Als eerste sprak Mark van der Lee de sponsors en overige aanwezigen toe over de invulling van deze middag. Daarna sprak onze nieuwe voorzitter Hans Brouwers de aanwezigen toe. Hij benadrukte daarbij nog eens hoe belangrijk sponsors voor een vereniging zijn en hoe dankbaar onze vereniging is voor zoveel trouwe sponsors.

Hierna werd de microfoon overgedragen aan Bart van de Wijgert namens de V-side. De nieuwe en fanatieke aanhang van ons eerste elftal. Bart vertelde over het ontstaan van de V-side, over de sfeeracties die al geweest zijn, en die nog moeten komen rond de wedstrijden van ons eerste elftal. Ook was er de mogelijkheid om foto's te bekijken van de sfeeracties en om een sjaal van de V-side te kopen. Deze vonden dan ook gretig aftrek bij onze sponsors.

Daarna werden de spelers van ons eerste elftal tussen de sponsors gemengd. De jongens van het eerste elftal mochten deze dag wat eerder naar het sportpark komen van hun trainer Stephan Hesemans. Stephan had een prachtige kwis in elkaar gezet. Met de smartphone moesten onze sponsors, samen met een speler van ons eerste elftal, 20 vragen beantwoorden over de competitie van dit seizoen. Een leuke en spannende kwis, die uiteindelijk een terechte winnaar kende.

Ondertussen waren de E-pupillen van EVVC ook naar ons sportpark gekomen om speciaal voor de aanwezige sponsoren een voetbalwedstrijd te spelen. Rond de klok van 13.00 uur gingen de aanwezigen dan ook naar onze tribune, waar ze getrakteerd werden op een leuke wedstrijd, een heerlijke kop soep en diverse goed belegde broodjes en lekkernijen. Nadat de E-pupillen hun wedstrijd hadden gespeeld en hun wel verdiende applaus hadden gekregen was er voor onze sponsors alle ruimte om met elkaar op een ontspannen manier te netwerken.

Daarna was het de beurt aan ons eerste elftal. Onze jongens moesten het in hun laatste competitiewedstrijd opnemen tegen Erp 1. Een wedstrijd waar weinig op het spel stond, maar die onze jongens toch met 1-0 hebben gewonnen speciaal voor onze trouwe sponsors. Toen deze wedstrijd was afgelopen was ook het officiële gedeelte van de sponsordag ten einde. Door middel van de gekregen consumptiemunten konden onze sponsors nog gezellig nakletsen over de wedstrijd in onze kantine. Het werd dan ook gezellig druk na de wedstrijd in de kantine.

Al met al een zeer geslaagde dag denken wij!Deel dit bericht:


Terug