Wij staan voor Ons Vinkel

Relatiedag EVVC en Opening kunstgrasveld

20 augustus 2019
Zaterdag 17 augustus was een drukke dag op Sportpark De Zwaan. ’s Ochtends maakten vele vrijwilligers het sportpak ‘speelklaar’ voor het komende seizoen tijdens de traditionele opknapdag. ’s Middags gingen de poorten open voor de relaties van EVVC.

Relatiedag EVVC en Opening kunstgrasveld

Vanaf 13.00 werden zij ontvangen en in de watten gelegd door de sponsorcommissie. De relaties van EVVC kregen een middagvullend programma voorgeschoteld met onder meer 3 ‘workshops’, opening kunstgrasveld en de Maasdonk Cup.


Duurzaamheid en archeologie bij EVVC

Een kleine 100 relaties waren aanwezig. Na ontvangst ging zij aan tafel met EVVC. Er waren drie tafels en aan elke tafel werd over een onderwerp gesproken. Aan een tafel werden de archeologische vondsten toegelicht en kregen de relaties een beter meer inzicht in het leven vele jaren geleden. Het onderwerp aan tafel twee was duurzaamheid. Een helder verhaal over zonnepanelen, ledverlichting, stroom neutraal en duurzaamheid wist de meeste relaties te boeien. 


Jeugd EVVC profiteert van reclameborden rondom kunstgrasveld 

De derde tafel was gereserveerd voor de sponsorcommissie. Joost van de Wijgert vertelde over maatschappelijk verantwoord ondersteunen en vroeg speciale aandacht voor de bordsponsoring rondom het nieuwe kunstgrasveld. Het idee is als volgt: er komen groene borden met witte belettering. Iedereen mag een of meer meters kopen voor 50 euro per jaar. Je levert alleen het logo of de gewenste tekst aan. EVVC zorgt voor de bedrukking. Alles is toegestaan: een boodschap voor je geliefde, een aanmoediging voor je favoriete speler of je koopt samen met je vrienden een paar meter en bedenkt een leuke tekst. Bedrijven kunnen natuurlijk wat meters kopen voor een reclameboodschap. Het mooie is je steunt de jeugd van EVVC!


Natafelen bij de opening

Na de tafels was het tijd voor de officiële opening van het kunstgrasveld. Voorzitter Hans Brouwers nam het woord en nodigde alle betrokkenen uit om samen de officiële opening te doen. Henrie Bekkers en Ellian van Geloven, werkzaam bij de afdeling Sport & Beleid van de gemeente ’s-Hertogenbosch, onthulde het eerste reclamebord; een ‘bedank-bord’ richting de gemeente. Daarna was het woord aan wethouder Van der Geld. Vervolgens mochten Andre Rotman en Jan Bellemakers (raadslid en medewerker van de gemeente en nauw betrokken bij dit project) het veld in gebruik nemen door een penalty te nemen. Hierna lieten selectiespelers en speelsters van EVVC zien hoe je écht goed trapt en schoten ze tegelijk ruim 50 ballen het veld in. 


De relaties gingen vervolgens na borrelen in de kantine en het veld werd in gebruik genomen door de voetballers die streden om de Maasdonk Cup. 


Deel dit bericht:


Terug