Wij staan voor Ons Vinkel

Sponsorbrunch 8 april

18 april 2018
Zondag 8 april hebben wij op ons sportpark een sponsorbrunch georganiseerd voor onze pakket- en kledingsponsoren.

Sponsorbrunch 8 april

Rond de klok van 12.30 uur werden de sponsors ontvangen onder onze terrasoverkapping, alwaar ze een kop koffie en/of thee werd aangeboden. Nadat rond 13.00 uur de koffie en thee genuttigd waren, namen wij onze sponsors mee naar de tribune. Hier stond een heerlijke brunch op ze te wachten. Onder een stralende zon besloten we om de brunch langs de tribune te consumeren. Daar werden dan ook een kop soep en diverse belegde broodjes geserveerd. Ook ontbrak een verkoelende versnapering daarbij natuurlijk niet!
Vanaf deze locatie hadden onze sponsoren een prachtig uitzicht op het nieuwe spandoek van de V-side, dat deze middag werd onthuld. De V-side zorgde voor een gezellige sfeer rond de competitiewedstrijd EVVC 1 - Margriet 1. Mede door het enthousiasme van deze jongelui en de aanwezigheid van onze sponsoren speelde ons 1e team een prima wedstrijd (2-0 winst).
Na afloop van de wedstrijd was er nog gelegenheid voor onze sponsors om de gekregen consumptie munten te gebruiken in onze kantine. De sponsorcommissie kijkt terug op een geslaagde middag, en wij hopen dan ook dat onze sponsoren er ook zo over denken. Wellicht voor herhaling vatbaar!


Sponsorcommissie EVVC


Deel dit bericht:


Terug